Gyönyörű anya-lánya tetoválások, amik még jobban összekötnek benneteket

Zabolai Margit
Írta: ,
Gyönyörű anya-lánya tetoválások, amik még jobban összekötnek benneteket

Egy anya és lánya között semmihez sem fogható, különleges kapocs van, amit sokan, sokféleképpen élnek meg és fejeznek ki. Vannak, akik szeretnének valami valóban jól látható, szimbolikus lenyomatot is a kapcsolatról – ezek a tetoválások erre tökéletesek lehetnek.

Azt mondják, akinek gyermeke van, az a testén kívül hordja a szívét.

Ha az édesanyád olyan nőnek nevelt, aki egyedül, függetlenül járja a saját útját, és nem fél messzire menni, mégsem felejti el soha, honnan, kitől is indult, akkor biztosan imádni fogjátok ezt a képet: az édesanyára egy gyermekláncfű kerül, a lányára vagy lányaira pedig az arról elszálló, pihés magok, amelyek saját kalandokra indulnak.

A lótuszvirág a buddhizmusban jelképe lehet a tökéletességet elért, ám Nirvana helyett a földre visszatérő embernek, aki a tökéletes boldogság helyett azt választja, hogy itt marad, és segít megtalálni más embertársainak is a tökéletességet.

A lótuszvirág tehát az áldozathozás, az újjászületés, a teremtő erő szimbóluma is, így ábrázolva pedig egy gyermekét ölben dajkáló anyát is megidéz, ezzel még jobban kidomborítva a jelképnek az anyasággal rímelő vonásait.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!