6 probléma, amit csak az alacsony lányok érthetnek – Vicces képek

Írta: ,

Ha te is mindig leghátul kullogtál a tornasorban és annyit álltál már lábujjhegyen életedben, hogy azt egy balett táncosnő is megirigyelné, akkor a következő képek valószínűleg ismerősek lesznek! Ha te is hasonló (kis méretű!) cipőben jársz, akkor van elképzelésed, min megyünk keresztül.

Probléma a ruhákkal

Mert nők vagyunk, és kicsit hiúk is, rettentően tud zavarni, ha a méretünknek mondott ruhadarabok nem úgy állnak rajtunk.

Ismerős a helyzet, amikor elmész az üzletbe, megtetszik egy szép hosszú szoknya, majd miután felpróbálod, rájössz, hogy olyannyira hosszú, hogy akár maxiruhaként vagy feltörlő rongynak is hordhatnád. 

Hasonló a helyzet a farmerekkel, felül tökéletesen passzol, de a szára olyan hosszú, hogy abból még lazán kijönne egy rövidnadrág.

Néha csak a homlokunkat látjuk a tükörben

Elmész bulizni, majd belépsz a mosdóba, hogy megigazítsd a sminkedet, de sajnos a tükör túl magasra van felszerelve és csak a homlokodat látod.

Ismerős helyzet?

Ez sokunkkal előfordul már és nem is értjük, hogyan lehetséges az, hogy valaki csak a saját méreteire gondolva szerelte fel a tükröt.

Persze a hosszú combú magas lányok (kicsit sem irigykedve mondjuk!) csodásan elnézegetik benne magukat, nekünk pedig marad a kistükör...