A szexi kisugárzás nem kilók kérdése. 5 praktika, amivel fejlesztheted

Írta: ,

Te is irigykedve nézed közösségi oldalakon azokat a plus size-os nőket, akik árasztják magukból a magabiztosságot, miközben jól láthatóan van rajtuk némi súlyfelesleg? Ám ők döntöttek és inkább a boldog, kiegyensúlyozott életet választották a folyamatos sanyargatás helyett. Lehet, hogy ez eddig csak álom volt, de ideje elhinned, hogy a szexi, csábító kisugárzás nem kilók kérdése.

Figyelj a tartásodra! Kép forrása: belletag.com

1/5 Figyelj a tartásodra!

El sem hinnéd, mennyit számít a helyes testtartás, már, ami a kisugárzásodat illeti. Fontos, hogy mindig húzd ki magad, emeld fel büszkén a fejed és merj bátran belenézni a többi ember szemébe.

Ezzel magabiztosságot sugallsz és a férfiak pedig erre buknak. Egy nézés többet elárul rólad, mint egy márkás csizma a lábadon. Itt egy jó gyakorlat, hogy ezt is tökélyre fejleszd: Gondold azt, hogy egy extra dögös szupermodell vagy és éppen a kifutón tipegsz.

Nem baj, ha csak a sarki közért a cél, soha nem tudhatod, hogy mikor botlasz bele Mr. Big-be.

Légy kacér! Kép forrása: thezoereport.com

2/5 Légy kacér!

Ez nem a feltűnési viszketekséget jelenti, sem a könnyűvérűséget, egyszerűen csak azt, hogy mindig állj készen egy kis flörtre.

Ha érzékeled, hogy egy férfi éppen próbálja veled felvenni a szemkontaktust, akkor félős kislány módjára, ne kapd el a tekinteted, állj bele és dobj vissza egy szexi, sejtelmes mosolyt neki.

Ettől majd teljesen beindul, megkapta a kezdő löketet és ezután garantáltan támadásba lendül.

Ne feledd, hogy ők is emberek és szükségük van egy pozitív visszacsatolásra, hogy szabad a pálya irányodba. Ha elkapod a tekintetedet, akkor biztos nem azt fogod kommunikálni felé, hogy te is megőrülsz érte.

Smink és parfüm! Kép forrása: theeverygirl.com

3/5 Smink és parfüm!

Találd meg a te illatodat és fújd be vele magad minden nap! Ne érdekeljen, hogy csak vásárolni indulsz, vagy a legjobb barátnőddel találkozol, ez egy nagyon fontos önbizalombomba egy nőnek.

E mellett legalább annyira fontos, hogy sminkeld magad. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég egy könnyű alapozó, szempillaspirál, szemöldökformázás, némi pirosító és egy tökéletesen hozzád passzoló rúzs.

Arra mindenképpen ügyelj, hogy előtte megfelelően tisztísd meg az arcodat, hidratálj, ne legyen rajta elhalt hámréteg, hiszen csak jó alapra lehet építkezni.

Ez a két apróság már egy jó kiindulópont lesz a szexi kisugárzáshoz.

Maradj magadra! Kép forrása: beautydriver.blogspot.com

4/5 Maradj magadra!

Ahhoz, hogy legyen egy szexi, magabiztos kisugárzásod, elengedhetetlen, hogy megtaláld a saját stílusodat és megismerd az igazi egyéniségedet. Ehhez pedig az kell, hogy elegendő időt tölts önmagaddal, mikor nem zavar senki és nem áraszt el saját problémáival.

Igyál egy finom kávét a kedvenc kávézódban, sétálj nagyokat a belvárosban és, hogy ne legyen unalmas, vigyél magaddal papírt és tollat, majd jegyezd fel az érzéseidet, melyek feljönnek benned.

Közben persze gyakorolhatod a flörtölés művészetét és bátran kerülhetsz szexi, váratlan szituációkba.

Egyedül is szexin! Kép forrása: felina.livejournal.com

5/5 Egyedül is szexin!

A hétvégi lazulások nem a külsőnk elhanyagolásáról szól. Kezdd úgy a napod, hogy érződjön, fontos vagy önmagadnak és soha nem hanyagolod el a külsődet. Ha nem érzed magad jól a bőrödben, akkor a kisugárzásod sem lesz jó.

És igenis nagyon sokat számítanak azok a napok is, mikor mások nem látnak. Tehát mostantól, vasárnaponként első dolgod legyen egy frissitő arcmosás reggel, egy szépítő maszk, fésülködj meg rendesen, készíts magadnak egy laza copfot és így vágj neki a reggeli elfogyasztásának.

Még, ha egész napos sorozat maraton a hétvégi célod, annak is add meg a módját és kinyúlt mackó helyett, válassz egy kényelmes és szexi otthoni kis rucit. Meglátod, hogy ég és föld lesz az érzés, amit viselésekor tapasztalsz majd.