7 szépségtrükk a forró napokra, amit minden nőnek ismernie kell

Sándor Alexandra
Írta: ,
7 szépségtrükk a forró napokra, amit minden nőnek ismernie kell
„Végre itt a nyár, és meleg az idő…” Ha az ablakon kinézve rögtön a Pancsoló kislány című klasszikus ugrik be, ideje átgondolnod a szépészeti rutinodat, nehogy smink- vagy bőrkatasztrófa legyen a vége! Összegyűjtöttük, 25 fok fölött mire érdemes odafigyelned.
Ragaszkodj a vízállóhoz!

Alapvetőnek tűnik, hogy nyáron csakis vízálló szempillaspirált szabad használni. Mégis sokan úgy vannak vele, hogy amíg van a régiből, nem vesznek másikat – és mire amaz elfogy, vége a nyárnak. 

Pedig néhány százforintos befektetést egészen biztosan megér, hogy legyen egy jó vízálló spirálod, akár másfajta vízálló termékekkel, például szemhéjpúderrel együtt. Ilyen tust is korrektort is tudsz venni, amivel jelentősen megkönnyítheted a dolgod.
Vesd be a hintőport!

Ha szeretsz a szabadban mozogni – legyen szó egyszerű sétáról vagy kőkemény sportról – mindenképpen jó hasznát veszed egy hintőpornak, shea vajnak vagy speciális dörzsölődésgátló stiftnek. Tapasztald ki, melyik a legjobb neked!

Ne hidd, hogy az összedörzsölődés a vastag combok privilégiuma, hiszen a legszálkásabb testű atlétáknak is szükségük van ilyen típusú védelemre. A legolcsóbb kamillás is megteszi!

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató