6 probléma, amit csak az alacsony lányok érthetnek – Vicces képek

Írta: ,

Ha te is mindig leghátul kullogtál a tornasorban és annyit álltál már lábujjhegyen életedben, hogy azt egy balett táncosnő is megirigyelné, akkor a következő képek valószínűleg ismerősek lesznek! Ha te is hasonló (kis méretű!) cipőben jársz, akkor van elképzelésed, min megyünk keresztül.

Probléma a ruhákkal

1/6 Probléma a ruhákkal

Mert nők vagyunk, és kicsit hiúk is, rettentően tud zavarni, ha a méretünknek mondott ruhadarabok nem úgy állnak rajtunk.

Ismerős a helyzet, amikor elmész az üzletbe, megtetszik egy szép hosszú szoknya, majd miután felpróbálod, rájössz, hogy olyannyira hosszú, hogy akár maxiruhaként vagy feltörlő rongynak is hordhatnád. 

Hasonló a helyzet a farmerekkel, felül tökéletesen passzol, de a szára olyan hosszú, hogy abból még lazán kijönne egy rövidnadrág.

Néha csak a homlokunkat látjuk a tükörben

2/6 Néha csak a homlokunkat látjuk a tükörben

Elmész bulizni, majd belépsz a mosdóba, hogy megigazítsd a sminkedet, de sajnos a tükör túl magasra van felszerelve és csak a homlokodat látod.

Ismerős helyzet?

Ez sokunkkal előfordul már és nem is értjük, hogyan lehetséges az, hogy valaki csak a saját méreteire gondolva szerelte fel a tükröt.

Persze a hosszú combú magas lányok (kicsit sem irigykedve mondjuk!) csodásan elnézegetik benne magukat, nekünk pedig marad a kistükör...

Gyakran hívnak bennünket cukinak

3/6 Gyakran hívnak bennünket cukinak

Előfordult már veled, hogy alig váltottál pár szót egy ismeretlennel, egyből cukinak nevezett?

Ezt nem igazán lehet mire vélni, sokan a kicsit és az alacsonyt azonosítják a cukival, nincs mit tenni, hozzá kell szokni.

Ha buliba megyünk, talán lehet megoldás, ha felveszünk egy magassarkú cipőt, így legalább nem lógunk ki túlságosan a társaságból és lehetünk olyan magasak, mint a barátnőink.

Óriási polcok, magas székek…

4/6 Óriási polcok, magas székek…

Ó, azok az idegesítően magas polcok! Ha valamit le kell venni fentről, akkor létrára vagy székre lesz szükségünk, de az is lehet, hogy egyszerűen csak felmászunk a bútorra.

Szupermarketekben felejtsd el a kapaszkodást, mert még a végén magadra rántasz valamit és túl nagy betekintést engedsz magad alá!

Ja, és ha már szóba kerültek a székek: ha leülünk, gyakran nem ér le a lábunk a földre, és lógathatjuk...

A koncertekből gyakran semmit nem látunk

5/6 A koncertekből gyakran semmit nem látunk

A koncertek vagy a színházi előadások mind-mind problémát okozhatnak az alacsony termetű lányok számára.

Hiába állunk egy koncerten, ha nem látjuk az előadót, csupán az előttünk állók hátát. Ilyenkor ha kedvesek és erősek a barátaink, akkor a nyakukba kaphatnak, hamár úgyis olyan „cukik” vagyunk, különben nem marad más hátra, csak a lábak és hátak vizslatása.

A színházban hasonló a helyzet: ha egy szinten helyezkednek el a székek, akkor bizony igencsak fészkelődni és helyezkedni kell, hogy lássunk valamit az előadásból.

Néha a mosógép is problémás lehet

6/6 Néha a mosógép is problémás lehet

Az otthoni mosógépek, különösen a nem felülről töltősek talán kevésbé problémásak, ám a mosodaiak annál inkább. Ezek viszonylag nagyméretűek, magasak és nagy belső dobbal rendelkeznek.

Beletenni még nem is annyira nehéz a ruhákat, ám amikor a végéből kell kiszedegetni a zoknikat, az igencsak problémás.

Ilyenkor nem marad más hátra, mint belemászni a gépbe, ami egy külső szemlélő számára igen vicces lehet.