6 dolog, amit megtehetsz az egészséges, fiatalos bőrért

Szabó Erzsébet
Írta: ,
6 dolog, amit megtehetsz az egészséges, fiatalos bőrért

A fiatalság megőrzése manapság nagyon fontos kérdés a nők életében, s bár az egészséges önbizalom és önértékelés sokkal lényegesebb, nem árt, ha mindent megteszünk szépségünk érdekében. Lássuk, milyen hétköznapi módszerekkel őrizheted meg a fiatalos bőrödet!

Kozmetikai hámlasztás
Bár kétségkívül hatékony, mégis meglehetősen drasztikus megoldás az orvosi vagy kémiai hámlasztás, szemben a kozmetikaival.
 
A peeling lényege, hogy savas anyagot dolgoznak a bőrbe, mely felfrissíti azt, új sejtek termelődésére serkenti, tehát a kezelés ápolja, hidratálja, fiatalosabbá teszi a bőrt. A mesterséges hámlasztással már komolyabb bőrproblémák is kezelhetők, így az elszíneződések, bőrhibák egyaránt. 
 
Kozmetikai hámlasztásból érdemes évente egyszer egy kúrát végigcsinálni, így hosszútávon bársonyosan puha és fiatalos maradhat a bőröd.
Bőrradírozás
Hasonlóan a kozmetikai hámlasztáshoz, a bőrradírozásnak is az a célja, hogy serkentse a sejtek termelődését, továbbá selymes és puha bőrt biztosítson. 
 
Ezt a procedúrát nem csak az arcon, hanem a test teljesen felületén érdemes heti egy alkalommal, lehetőleg otthon előállított, természetes anyagokból készült bőrradírral lebonyolítani.
 
Ezzel a rövid rituáléval hozzájárulsz, hogy egészséges és szép bőröd legyen hosszú éveken keresztül.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba