5+1 praktika a dekoltázsod fiatalon tartására

Balatoni Dóra
Írta: ,

A bőrünk öregedését legelőször az arcunkon, a kézfejünkön és a dekoltázsunkon tapasztalhatjuk. Ha szeretnénk megszabadulni a ráncoktól és még sokáig feszes bőrre vágyunk, érdemes odafigyelnünk az életmódunkra és bevetnünk néhány házi praktikát. Ha kíváncsi vagy, melyek ezek, olvasd el a cikkünket!

Mindig használj napolajat Kép forrása: popsugar.com

Hidd el, ez nem egy elcsépelt figyelmeztetés, ha nem veszed elég komolyan, hogy az erős napfénytől óvni kell a bőrödet, akkor saját egészségedet veszélyezteted, ráadásul az öregedés jeleit is sokkal hamarabb észreveheted majd magadon.

A nap káros UV-sugarai ellen nyáron mindig használj legalább 30 faktoros napolajat.

A kivágott ruhákban a dekoltázsod gyakran fedetlen marad, ezért ha a szabadban töltöd az idődet, érdemes többször is bekenned az érintett részt.

Mindennap tisztítsd a bőrödet Kép forrása: allure.com

Nemcsak az arcodnak és a kézfejednek, hanem a dekoltázsodnak is szüksége van a mindennapi gondoskodásra és ápolásra.

Bár szabad szemmel lehet, hogy nem látod, a nap végére tele lesz szennyeződéssel a bőröd, amit meg kell alaposan tisztítanod, ha szeretnéd megtartani bőröd egészségét és fiatalságát.

Hogy ne tömődjenek el a pórusok és a bőröd szabadon lélegezhessen, lefekvés előtt mindenképp tisztítsd meg a dekoltázsodat is, reggelente pedig használj hidratálókrémet.