5 testalkat, 6 üzenet hozzá. Így fogadd el a saját adottságaidat!

Berényi Nóri
Írta: ,

Saját magunk elfogadása életünk egyik talán legnehezebb feladata. Köszönhető ez részben a mai társadalom által felállított elvárásoknak, illetve az önmagunk által kreált testképzavarnak. Nem gondolnánk, hogy nagyszüleink sokat gondolkoztak azon, hogy éppen felugrott e rájuk egy-két plusz kiló, mivel voltak ennél fontosabb dolgok is az életükben. Mi abban szeretnénk neked segíteni, hogy hogyan barátkozhatsz meg azzal a testalkattal, amivel a sors megáldott.

Ha fiús vagy Kép forrása: freshideen.com/

Utálod fiús testalkatodat? Pedig, ha tudnád, hogy ez az az alkat, amit a legjobban lehet öltöztetni.

Gyakorlatilag bármi jól áll rajtad, ha kell, csodás derekat varázsolhatsz magadnak, viszont akkor sem kell izgulnod, ha egy kicsit testhezállóbb miniben kell végig táncolnod az estét.

Nyáron biztos, hogy a legtöbb nő téged irigyel, mivel szabadon, melltartó nélkül élvezheted az izzasztó napokat, amit valljuk be, nem mindenki tehet meg.

Bár tudjuk, hogy te kerek csípőről, nagy popsiról és mellekről álmodozol, jó, ha tudatában vagy annak, hogy a másik oldal pont a te Jolly Joker testalkatodról álmodozik.

A nagybetűs NŐ Kép forrása: truthandfashion.com

Vagyis van melled, feneked, csípőd, gyönyörű derekad, soroljuk még? Gyakorlatilag mindennel rendelkezel, amiért megőrülnek a férfiak.

Fogadjunk, te valamiddel mégis elégedetlen vagy. Talán túlságosan narancsbőrös a combod, vagy túl méretes a feneked? Esetleg a melleidet érzed rakoncátlannak?

A legjobb tanács, amit neked adhatunk, hogy szeresd meg ezeket a „kellemetlen” tulajdonságaidat, hiszen ettől te még ugyanolyan gyönyörű vagy!

Még a legtökéletesebb testű modellek is szenvednek a narancsbőrtől és ők maximum álmodoznak azokról a domborulatokról, amikkel te alapból rendelkezel.