5 csodaszép tetoválás, amit filmek és sorozatok inspiráltak

Kerekes Vivien
Írta: ,

Manapság annyi izgalmas és emlékezetes film készül, hogy nehéz kiválasztani közülük mindössze egyetlen kedvencet. Mégis, valószínűleg a te életedben is akad néhány olyan történet, amely örökké különleges helyet foglal el a szívedben. Esetleg azért, mert egy nagyon boldog időszakodban láttad, vagy mert tökéletesen beleélted magad a főszereplő helyzetébe – akárhogy is, egyes filmek tényleg képesek befolyásolni az életünket. Néhány emberre pedig olyan erőteljes hatással vannak ezek a történetek, hogy az alapján választják meg a tetoválásukat. Most összegyűjtöttünk 5 egyedi, filmek által inspirált mintát, amit biztosan te is imádni fogsz!

Az éhezők viadala Kép forrása: formspring.me

Ha te is nagy "Az éhezők viadala" rajongó vagy, ezt a különleges tetoválást biztosan imádni fogod.

A filmben gyakran elhangzik ez a mondat ("Sose hagyjon el benneteket a remény"), mielőtt Katniss Everdeen besétál az arénába, hogy megküzdjön a többi kerület legjobbjaival – ebben pedig kiemelkedő íjásztehetsége a legnagyobb segítsége.

Az idézet kombinálva a nyíllal rögtön érezteti a történet egyedi hangulatvilágát!

A Nicholas Sparks rajongók egyik abszolút kedvencének számít a Szerelmünk lapjai című könyv – a Ryan Gosling főszereplésével készült filmet elnézve pedig ezt maximálisan meg tudjuk érteni. Allie és Noah szerelme csak egy nyári kalandként indult, aminek valóban vége is szakad a lány költözése után; csakhogy a sztori korántsem ér itt véget.

A történet rengeteg rajongót megihletett, amiből persze a tetováló művészek sem maradhattak ki.

A film egyik legemlékezetesebb idézete ("Ha te madár vagy, akkor én is madár vagyok") például egyszerre romantikus és bohókás ebben a kivitelezésben, épp amilyen Allie és Noah kapcsolata is volt azon a bizonyos nyáron.