5 agyonhallgatott tény, amit senki nem mond el a mellimplantátumokról

Schuster Borka
Írta: ,
5 agyonhallgatott tény, amit senki nem mond el a mellimplantátumokról

Kép forrása: wykop.pl

A plasztikai beavatkozások manapság már nem számítanak kizárólag a sztárok hóbortjainak, egyre hétköznapibb kéréssé válnak. Nekünk sincs ellenük semmi kifogásunk, ha te valóban jobban érzed magadat a változástól, a döntés csakis rád tartozik, de fontos, hogy tisztában legyél vele, mibe vágod a fejszédet.

Problémás lehet a szoptatás Kép forrása: harpersbazaar.com

Vannak, akik éppen a várandósság és szoptatás következtében megereszkedett melleket szeretnék átszabatni, de ha te még a későbbiekben szeretnél gyermeket, és úgy tervezed, hogy szoptatni fogod, akkor tudnod kell, hogy ez az implantátummal néha bizony nehéz lehet.

Az anyatejes táplálás amúgy is okozhat nehézséget egy kezdő kismamának, és ha még az implantátumok is útban vannak, sokan nem is javasolják, hogy valaki egyáltalán próbálkozzon vele.

Ha a szoptatás a jövőbeli terveid között szerepel, mindenképpen beszélj erről a beavatkozást végző orvosoddal, és úgy ülteti be az implantátumot, hogy az ne tegye később lehetetlenné gyermeked táplálását.

Nem biztos, hogy rögtön a várt eredményt kapod

Azzal mindenki tisztában van, hogy a mellimplantátum behelyezése után van némi gyógyulási idő, de azzal már kevesen számolnak, hogy ez után sem feltétlenül lesz rögtön olyan a mellük, amilyen megálmodtak maguknak.

Vannak esetek, amikor a plasztikai beavatkozások utólagos korrekciót igényelnek, például mert túlságosan látható hegek keletkeznek, vagy mert miután a szilikon „beáll” a helyére, kiderül, hogy például túl magasra került a mellbimbó.

Ilyen korrekciókra a beavatkozások körülbelül 1-7%-ában van szükség, és van, hogy csak apróságról van szó, a lehetőséggel mégis számolnod kell, mielőtt kés alá fekszel.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!