Szeptemberi bien kedvencek – Összegyűjtöttük a hónap legjobb szépségtermékeit!

bien.hu
Írta: ,

Foglalkozási ártalom nálunk, hogy végtelenül rajongunk a szépségápolási termékekért. Szívesen beszélünk róluk, kipróbáljuk őket, és megmutatjuk egymásnak a legújabb szerzeményeinket. De miért hagynánk ki ebből épp titeket? Következzenek a szeptemberi favoritok!

BIOBAZA Body&Hair 3 az 1-ben tusfürdőgél

A Biobaza egy horvát, gyógyszerészeti minőségű kozmetikumokat gyártó natúrkozmetikai márka (a termékeik nem tartalmaznak tartósítószert, mesterséges parfümanyagot és színezékeket, valamint nem tesztelik őket állatokon sem), amit nem olyan régen fedeztem fel magamnak egy drogéria polcain, és azóta nagyon megkedveltem.  Az egyik kedvenc termékem tőlük ez a 3 az 1-ben Body&Hair tusfürdőgél, ami mediterrán gyógynövényeket (immortelle, olíva) tartalmaz, és az őszi idő ellenére is azonnal egzotikus környezetbe repít, akárhányszor megérzem az illatát! :) Általában edzésre szoktam magammal vinni, hiszen a sporttáskámban mindig spórolnom kell a hellyel, és ha úgy döntenék, a hajamat is megmoshatom vele, mert szuper tartást biztosít a tincseimnek!

Ár: 1 199 Ft

NIVEA Nyugtató ápoló micellás arctisztító

Alapvetően vízhiányos a bőröm, ezért speciális odafigyelést igényel. 

Ügyelnem kell az éjszakai ápoló krémekre és arra is, hogy mi kerül nappal a smink alá. Természetesen mindennek az alapja a bőr megfelelő tisztítása és előkészítése.

A NIVEA Nyugtató ápoló micellás arctisztító praktikus, és nem utolsó sorban nagyon jó az illata. :) A bőröm selymes, tiszta érzésű és egészségesebb hatást kelt. Egy körben letudom a smink eltávolítását és a hidratálást is, így időt takarítok meg, és valljuk be őszintén, ez egy pénztárcabarát megoldás is.

Ár: 1 599 Ft (200 ml)