Márciusi bien kedvencek – Összegyűjtöttük a hónap legjobb szépségtermékeit!

bien.hu
Írta: ,

Foglalkozási ártalom nálunk, hogy végtelenül rajongunk a szépségápolási termékekért. Szívesen beszélünk róluk, kipróbáljuk őket, és megmutatjuk egymásnak a legújabb szerzeményeinket. De miért hagynánk ki ebből épp titeket? Ezentúl minden hónapban sorra vesszük az új kedvenceinket, amik nélkül biztosan nem tudnánk meglenni. Most következzenek a márciusi favoritok a tavaszvárás jegyében!

Eszti kedvence: Syoss Gloss Sensation Intenzív tartós hajszínező

Imádom váltogatni a hajszínemet, ezért nemrég elhatároztam, hogy kiszőkíttetem a hajamat. A majdnem fekete alapszínből így hirtelen világos barnára váltottam, ennek viszont az volt az ára, hogy a hajam kezelhetetlen és borzasztóan száraz lett.

Ez mindaddig megkeserítette a mindennapjaimat, amíg ki nem próbáltam a Syoss Gloss Sensation tartós hajszínkrém, ami – szembemenve minden korábbi hiedelmemmel a hajfestékekkel kapcsolatban – csodálatosan ragyogóvá és selymessé tette a hajamat. A használata tényleg egyszerű, nem csöpög, a hozzá csomagolt balzsamtól pedig még egészségesebb tapintású lett a hajam. :)

Ár: 1 599 Ft

Rebeka kedvence: Bobbi Brown Nude on Nude paletta (limitált)

A Nude on Nude volt a Bobbi Brown első palettája, amelyet idén, a márka 25. szülinapjának apropóján újragondolva dobnak piacra. A limitált kollekciós válogatásban öt gyönyörű, intenzív matt árnyalat kapott helyett, amik tökéletesek egy natúr, nappali sminkhez (és minden szemszínhez passzolnak), de a sötétebb barna színnek hála füstös sminket is készíthetsz vele. 

A palettában külön szeretem, hogy a hozzá csomagolt ecset nagyon jó minőségű: a lapos felével könnyen hozzá lehet férni az alsó szempillasorhoz, a kerekebb fej pedig szuperül satíroz. Elismerem, egy ilyen paletta tényleg nagyobb beruházás, de a tartósságot és a minőséget is figyelembe véve megéri az árát!

Ár: kb. 17 000 Ft