Májusi bien kedvencek – Összegyűjtöttük a hónap legjobb szépségtermékeit!

bien.hu
Írta: ,

Foglalkozási ártalom nálunk, hogy végtelenül rajongunk a szépségápolási termékekért. Szívesen beszélünk róluk, kipróbáljuk őket, és megmutatjuk egymásnak a legújabb szerzeményeinket. De miért hagynánk ki ebből épp titeket? Következzenek a májusi favoritok!

Eszti kedvence: Fahéjas kecsketej szappan

Néha úgy érzem, hogy sok a bőrömnek az a krém vagy tusfürdő mennyiség, amivel minden nap bombázom – kicsit olyan, mintha telítődne velük, ezért szárazabb tapintású lesz és a felülete is megváltozik.

A tusfürdők hozzáadott anyagai miatt a bőr természetes védőrétege meggyengülhet, ezért mikor ez megtörténik, erre a kecsketejes szappanra szoktam váltani, ami ugyanúgy táplál és hidratál, mint a tusfürdők, de utána selymesebb és jobb tapintású a bőröm.

Tipp: Használd az egész testedre, az arcodra, vagy akár intim mosakodószappan helyett is!  

Ár: 525 Ft

Vivi kedvence: Maybelline Master Precise szemhéjtus

A barátnőim szerint az az egyik szuperképességem, hogy öt perc alatt ki tudom sminkelni magamat. De ennek valójában nem a kézügyességemhez, hanem sokkal inkább ehhez a szuper tushoz van köze! 

A filces applikátor tökéletesen felfekszik a szemhéjra, és fogalmam sincs, hogyan tudták így kialakítani, de szinte csukott szemmel is tökéletes vonalat tudnék vele húzni...

mármint, ha mind a két szemem csukva lenne, nem csak az egyik, amit épp sminkelek! :)

Emellett hatalmas előnye, hogy iszonyatosan intenzív a színe, precízen lehet vele dolgozni, ráadásul egy egész napon át tartós marad. Imádom!

Ár: 2 299 Ft