Júniusi bien kedvencek – Összegyűjtöttük a hónap legjobb szépségtermékeit!

bien.hu
Írta: ,

Foglalkozási ártalom nálunk, hogy végtelenül rajongunk a szépségápolási termékekért. Szívesen beszélünk róluk, kipróbáljuk őket, és megmutatjuk egymásnak a legújabb szerzeményeinket. De miért hagynánk ki ebből épp titeket? Következzenek a júniusi favoritok!

Andi kedvence: Max Factor Voluptuous False Lash Effect szempillaspirál

Imádok újdonságokat kipróbálni, és ha több termék is beválik, általában felváltva használom őket – így vagyok a szempillaspirálokkal is, hiszen mindegyik kedvencemben szeretek valamit.

Ez a Max Factor csoda például hihetetlenül megemeli a pilláimat, már a tövektől – ez a duci, spirál alakú kefének köszönhető – és fantasztikusan dúsít. Meg kell tanulni bánni az ilyen nagyfejű spirálokkal, de ha egyszer ráéreztél, onnantól imádni fogod!

Általában 2-3 réteget szoktam felvinni, és még így sem csomósodik össze. Nagyon tartós, nap végére sem pereg le, ennek ellenére mégis könnyen eltávolítható sminklemosóval.

Ár: 4 399 Ft

Bea kedvence: Redken Powder Grip 03 matt hajpor

A különböző hajtőemelő porok csodás segítőid lehetnek, ha te is folyamatosan volumen-problémákkal küzdesz a vékony szálú hajad miatt. Én már szinte minden megoldást kipróbáltam: habokat, hajspray-ket, speciális samponokat, de a legjobban a porok jöttek be, mert nem teszik zsíros hatásúvá a hajamat, és száraz hajon is bármikor bevethetőek! Csak előkapom a flakont, amikor egy kicsit fel akarom turbózni a frizurámat – fél perc alatt eloszlatom a hajamon az anyagot, az ujjaimmal picit megemelgetem a töveket, és máris ugyanolyan dúsak a tincseim, mint hajmosás után!

Tipp: Akkor is érdemes kipróbálnod, ha egy esküvőre feltűznéd a hajadat, mert sokkal tartósabb lesz a végeredmény!

Ár: 3 990 Ft