Júliusi bien kedvencek – Összegyűjtöttük a hónap legjobb szépségtermékeit!

bien.hu
Írta: ,

Foglalkozási ártalom nálunk, hogy végtelenül rajongunk a szépségápolási termékekért. Szívesen beszélünk róluk, kipróbáljuk őket, és megmutatjuk egymásnak a legújabb szerzeményeinket. De miért hagynánk ki ebből épp titeket? Következzenek a júliusi favoritok!

YVES ROCHER Energia Testradír cukorszemcsékkel

Régóta használok testradírokat, de sosem gondoltam volna, hogy egyszer találok egy olyan terméket, amivel egy lépésben a testápolást is letudhatom. Pedig az Yves Rocher új testradírja pontosan erre képes!

A cukorszemcsékkel dúsított radír kíméletesen távolítja el az összes elhalt hámsejtet, ráadásul tápláló összetevőinek köszönhetően mesésen puhává varázsolja a bőrömet.

Igazi nyári kényeztetés egy gyors zuhany vele, a mennyeien citrusos illat pedig sokáig velem marad a nap folyamán.

Ár: 3 100 Ft

LUSH Veganese Hajkondicionáló

Vastag szálú és sűrű a hajam (tudom-tudom, de jó nekem, hogy sok hajam van, de higgyétek el, ez már a zavaró véglet), ezért igyekszem minden olyan terméket kerülni, ami még jobban elnehezíti a hajszálaimat. Így figyeltem fel erre a LUSH csodára, ami a leírás szerint a márka legkönnyebb hajkondicionálója.

Mivel nincs benne lanolin, tényleg nem nehezíti el úgy a hajam, de a különféle tápláló összetevőknek – tengerimoszat-zselé, levendula- és rozmaringfőzet, citromlé – köszönhetően így is szuperül ápol és fényesít.

És az az isteni citromillat, mmm!

Ár: 5 890 Ft