Februári bien kedvencek – Összegyűjtöttük a hónap legjobb szépségtermékeit!

bien.hu
Írta: ,
Februári bien kedvencek – Összegyűjtöttük a hónap legjobb szépségtermékeit!

Foglalkozási ártalom nálunk, hogy végtelenül rajongunk a szépségápolási termékekért. Szívesen beszélünk róluk, kipróbáljuk őket, és megmutatjuk egymásnak a legújabb szerzeményeinket. De miért hagynánk ki ebből épp titeket? Ezentúl minden hónapban sorra vesszük az új kedvenceinket, amik nélkül biztosan nem tudnánk meglenni. Most következzenek a februári favoritok a romantika, a kényeztetés és a csábítás jegyében!

Rebeka kedvence: MAC Upward Lash szempillaspirál

Sminkes munkáim során és a bien szépségszakértőjeként több száz szempillaspirállal volt már dolgom, de túlzás nélkül nélkül állíthatom, hogy a MAC Upward Lash spirálja most a legnagyobb kedvencem. A festék csodásan hosszabbítja a pillákat, a kefe pedig döbbenetesen ível – ez a drámai hatás ráadásul egész nap tartós marad!

Tipp: A kis kefe elsőre általában túl sok festéket visz fel a pilláidra, de ettől nem szabad megijedni! Én ilyenkor egy klasszikus, drogériákban kapható szempillakefével igazgatom el a szálakat, majd ha elértem a tökéletes formát, készen is vagyok (ha buliba készülök, vagy nagyon hangsúlyos pillákat szeretnék, jöhet egy második réteg is).

Ár: 6 700 Ft

Eszti kedvence: ​NIVEA Q10 Plus Anti Age kézápoló

30 fölött nem csak az arcbőr fokozott hidratálásáról és rugalmasságáról kell gondoskodni, hiszen a kéz is legalább annyira árulkodó lehet, ráadásul a mindennapok során sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve (nálam ez különösen igaz, mert kézmosás mániás vagyok). 

Az én asztalomon ezért – különösen a téli hidegben – mindig ott figyel ez a szuper bőröregedés gátló Anti Age kézkrém!

Nem tudom, hogy csak beképzelem-e, de a kézfejem tényleg sokkal puhább, mióta használom, és már szinte soha nem sebesedik ki, nem viszket a kiszáradás miatt.

A krém hamar beszívódik, finom, semleges az illata, és momentán el sem tudom képzelni a napjaimat nélküle!

Ára: 1 099 Ft

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató