Ez a 7 legrosszabb szépségtanács a neten

Dienes Petra
Írta: ,

Az internet rengeteg dologra ad megfelelő választ...gondoljuk naívan. Ma már épp oly könnyen diagnosztizálhatjuk magunkat általa, mint amilyen egyszerűen belefuthatunk a legszörnyűbb szépítkezési tanácsokba is, amit néhányan sajnos ki is próbálnak. Ezért összeszedtük mindazt, amit tilos alkalmazni még akkor is, hogy ha a kereső-barátunk bátran ajánlja.

Vegyszer használata a fogfehérítéshez Kép forrása: lalingeriecong.com

Kinek jut eszébe, hogy ilyen őrült ötlettel előálljon? A tisztító és fehérítő szerekben megtalálható kemikáliák nem csak a fogzománcot károsíthatják súlyosan, ezzel későbbi komoly problémákat okozva, de a nyálkahártyán keresztül felszívódva mérgezést is okozhatnak.

Rengeteg otthon is használható fogfehérítő szer létezik már, inkább ezeket kellene előnyben részesíteni. Ha pedig még látványosabb eredményre vágyik az ember, már elérhető (hazánkban is) a peroxidmentes fogfehérítés, ami pont olyan látványos, mint az eredeti.

Mogyoróvaj borotválkozáshoz Kép forrása: pinchofyum.com

Ennek a tippnek tulajdonképpen semmi értelme, hiszen a mogyoróvaj egy elég masszív anyag, ami csak megnehezíti a szőrtelenítést, hiszen beragad a borotva pengéi közé és csak bosszúságot okoz ezzel.

Ahhoz, hogy simábban menjen a borotválkozás inkább használj speciálisan erre kifejlesztett géleket, de a sima hajbalzsam is jó ötlet, mert megpuhítja a szőrszálakat és kíméletes a borotva pengéihez is.