Augusztusi bien kedvencek – Összegyűjtöttük a hónap legjobb szépségtermékeit!

bien.hu
Írta: ,

Foglalkozási ártalom nálunk, hogy végtelenül rajongunk a szépségápolási termékekért. Szívesen beszélünk róluk, kipróbáljuk őket, és megmutatjuk egymásnak a legújabb szerzeményeinket. De miért hagynánk ki ebből épp titeket? Következzenek az augusztusi favoritok!

Laboratiories Diadermine LIFT+ fényvédő arckrém

Nem ragaszkodom az erős sminkekhez, de egy vékony réteg alapozót és púdert minden reggel teszek az arcomra. Ez előtt fontosnak tartom, hogy alaposan megtisztítsam a bőrömet és megfelelő minőségű arckrémmel készítsem fel az egész napi igénybevételre. Több krémet is kipróbáltam már, az aktuális, nyári kedvencem pedig a Laboratiories Diadermine LIFT+ fényvédő arckréme. 

A speciális formula kiszűri az UV-sugarak 98 százalékát, 30-as fényvédő faktorú, és három hét használata után már érezhetően feszesíti is az arcbőrt. Sminkelés előtt minimum fél órával vékonyan viszem fel az arcomra, hogy ne csillogjon át az alapozón, púderen!

Ár: 3 999 Ft

Dove Spa Summer Revived önbarnító testápoló

Nem szoktam szoliba járni, mert féltem a bőröm, és nem szeretném, ha idő előtt ráncosodna – de persze nyáron azért én is szeretek minél barnább lenni. Napozás előtt viszont szeretem megalapozni a színem, emiatt pedig rengeteg önbarnítóval kísérleteztem már. A Dove önbarnítóját egy barátnőm ajánlására próbáltam ki, és milyen jól tettem!

Szép, egységes, bronzos barnaságot ad, nem lesz tőle foltos vagy narancssárgás a bőröm.

Nem ragad, hanem egyből beszívódik és finom, bársonyos érzetet hagy maga után. Amióta kipróbáltam, nem is kísérleteztem mással, és mivel drogériás termék, az ára is baráti.

Ár: 1 690 Ft