Áprilisi bien kedvencek – Összegyűjtöttük a hónap legjobb szépségtermékeit!

bien.hu
Írta: ,

Foglalkozási ártalom nálunk, hogy végtelenül rajongunk a szépségápolási termékekért. Szívesen beszélünk róluk, kipróbáljuk őket, és megmutatjuk egymásnak a legújabb szerzeményeinket. De miért hagynánk ki ebből épp titeket? Következzenek az áprilisi favoritok!

Betti kedvence: Manna Prémium Shea Vaj

Egy maholnap másfél éves, folyton rohanó kislány anyukájaként én is állandóan mozgásban vagyok, ezért nagy szükségem volt egy olyan termékre, amihez gondolkodás nélkül, bármilyen helyzetben nyúlhatok – akár az én bőrömnek van ápolásra szüksége, akár a babáénak.

A Manna új, Prémium Shea Vaja testápolóként, arckrémként, ajakápolóként, kézkrémként, sarokpuhító krémként is használható, emellett bébi popsikenőcsnek is tökéletes, hiszen 100%-ban természetes kozmetikum. Ráadásul tele van értékes zsírsavakkal, A-vitaminnal (csökkenti a bőr öregedésének tüneteit!), regeneráló E-vitaminnal és F-vitaminnal is, ami megvédi a bőrt a kiszáradástól. Szóval nálam igazi Jolly Joker!

Ár: 3170 Ft

Alexy Vivi kedvence: Magister Hajszesz Extra

Mindig is annak a híve voltam, hogy csoda kencék helyett inkább természetes alapanyagokból készült termékekkel ápoljam a hajamat. A Magister Hajszesz Extra patika tisztaságú natúr kozmetikum és kizárólag természetes alapanyagokból készül, amik belülről táplálják a hajhagymákat, hogy azok erősek és egészségesek legyenek.

Imádom, mert amióta használom, szemmel láthatóan dúsabbak és egészségesebbek a tincseim, ami a hajszeszben található paprika-tinktúrának is köszönhető, hiszen ez javítja a hajhagymák vérellátását, így hatékony hajnövesztő komponens.

Ár: 2490 Ft