Stílusos kismamák: ezeket viseld idén nyáron, ha már gömbölyödik a pocakod

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Stílusos kismamák: ezeket viseld idén nyáron, ha már gömbölyödik a pocakod

Kép forrása: unsplash.com

Négy éve ilyenkor már nem kellett küzdenem a hatalmas pocakommal, ugyanis június elején megszületett a kislányom. Azok közé tartoztam, akiken már tíz- tizenkéthetesen látszott, hogy várandósak. Alig, hogy kiderült, babánk lesz, máris derékig érő cicanadrágokat hordtam csinos blúzokkal – ám ezekről le kellett mondanom, ahogy beköszöntött a meglehetősen forró tavasz. Szerencsére azonban a meleg hónapokban sem lehetetlen csinos szettekbe bújni a gömbölyödő pocakkal. Éppen ellenkezőleg!

Az emelt derekú nadrágok nagyon kellemes viseletnek számítanak még a forró napokon is, bár ilyenkor már értelemszerűen vékonyabb, légáteresztőbb anyagokat célszerű válogatnod a szettjeidhez.

Tökéletesek a lazább esésű, akár egyenes vonalú, akár buggyos nadrágok, bár utóbbiak sokszor kényelmesebb viseletet jelentenek akkor, ha a pocakod alá tolod őket.

Természetesen akkor sincsen veszve semmi, ha a mostanában annyira divatos, emelt derekú fazont viselnéd. Erre a célra remekül megfelelnek az állítható, rugalmas derekú nadrágok, valamint a vékony cicanadrágok, amiket laza felsővel, blúzzal viselhetsz. Utóbbiakból választhatsz oldalt felvágottat is, így hangsúlyozni tudod a nadrág fazonját.

 

Az emelt derekú szoknyák a magasított derekú nadrágokhoz hasonlóan praktikusak – vagy talán még kényelmesebbek.

Garantáltan jól szellőznek, így a legforróbb napokon is könnyed viseletet jelentenek, ráadásul nagyon divatosak is.

Jól kombinálhatod őket a vagány, fiatalos, vagy éppen sportos összeállításokban, de természetesen csinosan nőies szettekhez is tökéletesek. Sokat számít, hogy a szoknyák hosszán egyaránt változtathatsz, így a térd fölé érő fazontól kezdve, egészen a maxiig széles paletta nyílik meg előtted. Az emelt derekú szoknyák tehát a kisebb pocakon éppúgy jól mutatnak, mint az egészen nagyon, csupán a hossz és a szoknya feszessége az, amit gondosan kell megválasztanod.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!