Tanultak bemutatása - STÍLUS születik, az önbizalom show - 8. rész

Nagy Niki
Írta: ,
Tanultak bemutatása - STÍLUS születik, az önbizalom show - 8. rész

Elérkeztünk önbizalom show műsorunk legizgalmasabb részéhez, amelyben a négy lány szetteken keresztül bemutatja, mi mindent tanult az elmúlt néhány hétben. Egy elegáns és egy hétköznapi outfittel, általuk készített sminkben és frizurában mutatják meg magukat a kamerának és nektek, kedves nézők.

A Facebook oldalunkon egy egyszerű kattintással szavazhatsz arra a hölgyre, akinek az átalakulása a leginkább tetszett. A nyertes résztvevő a STÍLUS születik utolsó, záró részében értékes nyereményeket visz majd el!

A STÍLUS születik csapata 7 részen keresztül mutatta meg a versenyzőinek, hogy hogyan tudják kihozni saját magukból a maximumot, és megtalálni a hozzájuk illő stílust, formát, színeket. Összegyűjtöttük most a legfontosabb tippeket, amelyekkel te is alkalmazhatsz ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki a ruhatáradból, a bőrödből vagy a hajadból.

Találd meg a színeidet!

Hiába vannak gyönyörű ruháid, hiába fested magad ki nagyon szépen, vagy csinálod meg a hajadat divatosan, ha nem megfelelő színűek a ruháid, soha nem fogsz bennük ragyogni. Mindenkinek megvannak azok a színek, amelyekben a bőre élénkebbnek, a szeme csillogóbbnak tűnik. Ezekkel persze lehet játszani – ha nem a fekete a te színed, attól még az arcodtól távol hordhatod, a lényeg az, hogy mi van közvetlenül az arcod közelében.

Óvatosan a kiegészítőkkel!

Nem érdemes teleaggatnod magad különböző ékszerekkel, soha nem fog jól mutatni, ha nincs benne koncepció. Az az aranyszabály, hogy mindig csak egyetlen hangsúlyos kiegészítő legyen rajtad, a többi vagy legyen kisebb, vagy inkább fel se vedd. Ezt általában egyébként „statement” darabnak hívják, és az a dolga, hogy meghatározza a stílusod hangulatát.

Érezd jól magad a ruhákban!

Hiába áll neked jól a miniszoknya, ha nem érzed magad komfortosan benne, soha nem fogod tudni viselni. Ugyanez a helyzet minden más stílussal is – ha nem passzol a személyiségedhez, és idegennek érzed magadon, nem fog jól állni. Fontos, hogy megtaláld azt a keresztmetszetet, amiben még tetszel magadnak, tudod viselni, de jól is áll – hidd el, mindenkinek van ilyen, csak meg kell találnia.

Ápold a bőrödet!

Nincs az a smink, ami szépen fog mutatni az arcodon, ha nem ápolod megfelelően. A bőrápolási rutinodban helyet kell, hogy kapjon a bőrradír, amit hetente-kéthetente használsz, a hidratálókrém és az arclemosó. Ez az a szentháromság, ami segít, hogy az arcod akkor is friss és üde legyen, ha egyébként problémás a bőröd. Ha aknés vagy, vagy pigmentfoltokkal küzdesz, lehet, hogy érdemes kozmetikus segítségét is igénybe venni, de a fenti három lépés a mindennapi ápolásra tökéletes.

Az arcformádhoz válaszd a hajad!

A fodrászok szerint nagyjából a vállig érő hajból lehet frizurát csinálni, az ennél hosszabb már inkább csak lóg, és apróságokat tudsz vele változtatni. Ez persze még ne állítson meg abban, hogy megnöveszd a hajad, inkább arra figyelj, hogy az arcformádnak megfelelő hosszra és fazonra vágasd, mert ez rengeteget segíthet az összhatáson. Hiába a rövid haj a mindened, ha nem olyan az arcod, nagyon rosszul fog állni, és ugyanez a helyzet a hosszúval is. Kérd ki a fodrászod tanácsát, és hallgass is rá – hidd el, ő érti, miről beszél!

Új rész minden hétfőn: iratkozz fel ide kattintva, ne maradj le egy részről se!
YURKOV stílustréningre ide kattintva tudsz jelentkezni.

A műsor főtámogatója a:

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!