Vásárlás – STÍLUS születik, az önbizalom show - 5. rész

bien.hu
Írta: ,
Vásárlás – STÍLUS születik, az önbizalom show - 5. rész

A STÍLUS születik önbizalom show ebben a részében a négy szereplő ruhavásárlását követhetitek nyomon. A környezettudatosság jegyében használt, mégis kiváló állapotban lévő ruhadarabokból állítanak össze maguknak szetteket, a Háda egyik legnagyobb üzletében.

Szereplőink megtanulják milyen szabásokat, anyagokat és színeket emeljenek le a polcról shoppingolás közben. Mindebben a YURKOV stílusszakértő csapat nyújt nekik nem kis segítséget.

Vásárolni tudni kell – nemcsak azért, mert így biztos, hogy jó ruhákat gyűjtesz be magadnak, hanem azért is, mert ha ügyesen csinálod, akkor pénzt és időt is takaríthatsz meg magadnak, bármilyen furcsán is hangzik. A YURKOV stílusszakértő csapata most a STÍLUS születik önbizalom show résztvevőinek mutatja meg, hogy érdemes nekiállni a shoppingnak.

Nem a pénz a lényeg!

Egy használtruha-boltban is ugyanolyan kincsekre lehet bukkanni, mint bármelyik dizájner üzletben, a stílus egyáltalán nem a pénzen múlik. Lehet, hogy egy kicsit többet kell válogatni, de könnyebben találja meg az ember a stílusának megfelelőt. A használt ruha üzletekben (is) érdemes figyelni az anyag minőségére és arra, ki van-e fakulva már a ruhadarab, de ha minden stimmel, igazi különleges darabokkal térhetünk haza.

Tudd, mi áll jól!

Egy korábbi részben már megtanultuk, hogy mire kell figyelni, ha a ruhatárunkat állítjuk össze – ugyanígy figyelembe kell venni ezt akkor is, ha vásárolni megy az ember. Hiába tetszik meg egy ruha, ha az nem a te fazonod, vagy nem megy a színe az arcodhoz, hiába veszed meg, csak a szekrényben fog állni, mert nem érzed majd az igazinak. Tudatosan indulj neki, és csak arra figyelj, amiről tudod, hogy a te stílusod!

Mindent próbálj fel!

Hányszor mentél már úgy haza, hogy nem volt kedved kiállni a sort a próbafülkénél, és úgy voltál vele, hogy egyrészt látod, hogy ez a fazon neked jó lesz, másrészt maximum visszaviszed, ha mégsem? A tapasztalat az, hogy nagyon kevesen futunk a ruhával még egy kört, ha nem úgy áll, ahogy szeretnénk, másrészt pedig hiába gondolod, hogy jól fog állni, nem tudhatod, hogy elszabták-e, vagy hogy az anyag olyan, ami úgy tartja a ruhát, ahogy kell. Mindig mindent próbálj fel, így felesleges köröktől szabadulsz meg.

Higgy a szemednek!

Ha már győzködnöd kell magad valamiről, és nagyon nem tudod eldönteni, hogy hazavidd-e, akkor a válasz egyszerű: hagyd ott a boltban! Csak azokat a ruhákat fogod hordani, amiket igazán szeretsz, ha ezt már a boltban sem érzed, akkor veszett fejsze nyele. Inkább vegyél kevesebb ruhát, de azok olyanok legyenek, amiket nagyon szeretsz.

Nézz be addig ismeretlen boltokba!

Lehet, hogy a kirakat alapján nem a te stílusod a bolt, de adj neki egy esélyt – így fogsz olyan darabokat találni, amelyek meglepően illenek hozzád, de nem hordtál addig hasonlót. Mindig legyél nyitott, és ne vess el semmit csak azért, mert úgy gondolod, hogy nem illene hozzád. Próbáld fel, nézd meg, hogy a te fazonod és színed-e, és ha jól érzed magad benne, vedd meg nyugodtan!

Új rész minden hétfőn: iratkozz fel ide kattintva, ne maradj le egy részről se!
YURKOV stílustréningre ide kattintva tudsz jelentkezni.

A műsor főtámogatója a:

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!