Gardróbrendezés – STÍLUS születik, az önbizalom show - 4. rész

bien.hu
Írta: ,
Gardróbrendezés – STÍLUS születik, az önbizalom show - 4. rész

A STÍLUS születik az első interneten futó videó sorozat, amelyben a nők teljes átalakuláson mennek át úgy, hogy közben valóban megtalálják és elsajátítják a stílusukat. Epizódról epizódra tanítjuk meg a szereplőket saját magukra, a saját színeikre, formáikra, szabásvonalaikra, sminkelési és hajformázási technikákra, mellyel a nézők is tudnak azonosulni.

Ebben a részben a szereplők gardróbjának rendezésére kerül sor. Megtanítjuk a műsorban, hogyan kell nekiállni átrendezni a gardróbot, felépíteni a tökéletes alap ruhatárat. A YURKOV szakmai gárda ezúttal is olyan trükköket oszt meg a négy résztvevővel és a nézőkkel, amelyekkel harmonikus és praktikus gardróbot alakíthatunk ki.

A YURKOV stílusszakértő csapata szerint a gardróbunk olyan, mint az életünk – ahogy egy szép ruhával a lelki bajokat is lehet enyhíteni, úgy a ruhásszekrény rendetlenségével lehet káoszt hozni az életünkbe. Ha szeretnéd egy kicsit rendezni a mindennapokat, fogadd meg az alábbi tippeket a stílusszakértőktől!

A legjobb ruhatár az, ami variálható!

Mindegy, hogy mennyire sok vagy kevés ruhád van, egyáltalán nem a mennyiség a lényeg akkor, ha a stílusra figyelsz. A kulcs itt az, hogy mennyire variálhatók egymással a ruhadarabjaid. Ha rengeteg ruhád van, de valahogy mindegyik üti egymást, és csak egy-egy szettet tudsz belőlük összerakni, azzal sokkal kevesebbre mész, mintha csak néhány ruhadarabod lenne, viszont azt többféleképpen tudnád hordani egymással.

Semleges ruhadarabból legyen több!

A jól variálhatóság alapja az, ha a neutrális fazonú és színű ruhákból van több – ki kell válogatnod, hogy neked milyen alapszínek állnak a legjobban, és azokból beszerezni néhány jó minőségű, egyszerű szabású darabot. Emellé kell még néhány hangsúlyosabb, egyedi ruha, vagy akár kiegészítő, ami segít megadni a stílusodat, és voilá – már össze is állt egy zseniálisan variálható gardrób, amihez elég akár pár ruhadarab is.

Rendszerezz ügyesen!

Ha rossz belenézni a ruhásszekrényedbe, sokkal kevésbé fogod megtalálni azt, amit keresel, és nem is fogsz inspirálódni az aznapi stílusodhoz, csak mindig ugyanazt a néhány darabot fogod kihúzni a helyéről. Sokat segít, ha egyforma vállfákat szerzel be, vagy ha színek alapján rendezed a ruhákat, a lényeg az, hogy jó legyen belenézni a szekrénybe, és átlásd, mi merre van.

Tanulj meg szelektálni!

Nagyon nehéz elengedni a régi, szeretett ruhadarabjainkat, ebben segít az, ha belegondolsz: most mennyit adnál egy-egy ruháért, amit annak idején megvettél. A válaszod meg fogja mutatni, hogy mennyit ér ma neked – ha ma is megfizetnéd az árát, akkor nem tudsz még megválni tőle, ha viszont nagyon leértékeled, akkor érdemes megválni tőle, mert már nem olyan különleges a szívednek.

Figyelj a méretekre!

Mindenkinek fluktuál egy kicsit a súlya, ez teljesen természetes, de azért annyit nem, hogy nagyon különböző méreteket vásárolj a ruhákból. Ha a téli nadrágjaid kicsit nagyobbak, mint a nyári shortok, azzal nincs baj, viszont a régi, már nagyon rosszul álló felsőket és a kinyúlt, nagy ruhákat inkább felejtsd el. A gardróbod akkor lesz igazán szép és rendezett, ha a te színeid vannak benne, olyan fazonok, amelyek jól állnak, és olyan méretek, amelyek a jelenlegi alkatodhoz mennek a legjobban.

A YURKOV stílusszakértő csapata végigment ezeken a tippeken a négy kiválasztott lánnyal: Judit, Réka, Edit és Eszter mind megváltak néhány ruhadarabjuktól, amelyek már nem szolgálták őket, viszont kaptak olyan értékes tanácsokat, amelyekkel össze tudnak állítani egy hatékony, szép és használható ruhatárat.

Új rész minden hétfőn: iratkozz fel ide kattintva, ne maradj le egy részről se!
YURKOV stílustréningre ide kattintva tudsz jelentkezni.

A műsor főtámogatója a:

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!