Vissza a suliba! 5 iskolaidéző outfit inspiráció

Stumpf Bea
Írta: ,

Sajnos vagy szerencsére újra eljött a szeptember, így a legtöbb fiatal ismét az iskolapadban tölti majd a hétköznapjai nagy részét. Ez pedig a suliból már kinőtt generációkban is beindítja a nosztalgiát, amit ezekkel a back to school outfitekkel még teljesebben átélhettek!

Örök klasszikusok Kép forrása: jessakae.com

Ha a tökéletes őszi outfitet keresed, akkor nem árt visszanyúlni a klasszikusokhoz. A suliban a legfontosabb az volt, hogy a szetted kényelmes és praktikus legyen, a kiegészítőid pedig ne legyenek zavaróak, hanem inkább csak még tökéletesebbé tegyék a szetted. Ezek a szabályok pedig a munkahelyi dress code-nak is megfelelnek!

Ebben az összeállításban imádjuk, hogy elsőre nem kelt extra hatást, de ha jobban megnézed, láthatod, hogy külön-külön minden egyes darab nagyon izgalmas: a bőr hátizsákkal, a különbözően díszített szűk nadrággal, a metálfényű cipővel és a klasszikus zakóval.

Szoknyás kombináció Kép forrása: wheretoget.it

Kora ősszel még napközben meleg van, így nyugodtan viselhetsz szoknyát. A legjobb, ha A-vonalú, nem túl mini fazonokat választasz, mert ezzel a munkahelyeden is megjelenhetsz, és neked is kényelmesebb lesz, mint egy szűk szoknyában feszengeni.

Ha már hűvösebb van, akkor harisnyával vagy bokacsizmával is viselheted a szettet, felülre pedig jöhet egy hosszított fazonú kötött kardigán vagy egy motoros bőrdzseki.