Vásárolj be! Ezek a legjobb leárazások a héten

Írta: ,

Bármennyire is csábítóan hangzik, a leárazások időszaka valójában több buktatót is magában rejt. Sokszor bele lehet például futni abba, hogy csak azért veszel meg valamit mert olcsó, de aztán címkével együtt évekig a szekrényedben áll anélkül, hogy hordanád. A másik tipikus helyzet, hogy éppen az új kollekció tetszik meg, és a nagy leárazásos vásárlásod után végül csak teljes árú termékekkel térsz haza. Ha szeretnéd ezeket elkerülni, nézd át a listánkat, mielőtt célba vennéd a boltokat!

Felsők

1/5 Felsők

A leárazások alatt is azt javasoljuk, hogy ne veszítsd el a fejed, hanem gondold át előre, mire van szükséged, mennyit szeretnél költeni és mik a legfontosabbak. Nem érdemes megvenni valamit csak azért, mert valamennyivel olcsóbb – helyette inkább olyan darabokat szerezz be, amikre eddig nem szántál sok pénzt, de szükséged van rájuk. Például egy extravagáns bőrkabátra, egy elegáns felsőre vagy egy éppen szupertrendi csipketopra!

Nadrágok

2/5 Nadrágok

Saját tapasztalatainkból kiindulva valószínűleg te is gyakran szembesülhetsz azzal, hogy sosincs elég nadrágod. Persze ott van a kedvenc farmered, a vagány szakadt farmered, a mindenhez illő kedvenc fekete nadrágod, de mi a helyzet a különlegesebb darabokkal? Bár ilyenkor nyáron inkább a rövidnadrágokat és a szoknyákat nézegeted a boltban, azért nem árt gondolni az őszre sem, amikor újra előkerülnek a hosszúnadrágok!

Szoknyák, ruhák

3/5 Szoknyák, ruhák

Persze ruhákból sosem elég, de ha egészen őszinte vagy magadhoz, akkor biztosan belátod, hogy neked sincs szükséged fél tucat strandos, lenge, egynyári ruhára, hiszen ki sem tudod őket használni. Egy-két igazán csábító darab persze belefér, de jobb, ha a leárazások alatt olyan darabokat is összeválogatsz, amiket később is szívesen hordasz majd! Gondolkozhatsz előre – ha esküvőre vagy hivatalos, akkor most szerezd be az alkalomhoz illő darabot.

Cipők

4/5 Cipők

Szerintünk a leárazások során a legjobban cipőket érdemes vásárolni, hiszen egy minőségi cipő mindig többe kerül, így ezekkel a darabokkal tényleg érdemes megvárni az akciókat. Egy szép magassarkú, egy sportcipő vagy akár egy nyári divatos balerinacipő is beleférhet a leárazások alatt, főleg, hogy akár 30 %-kal olcsóbban hozzájuk juthatsz!

Kiegészítők

5/5 Kiegészítők

Kiegészítőkből sosem elég, így ha éppen egy új táskát szeretnél, vagy csak valami izgalmas nyakláncra, strandkiegészítőre vágysz, akkor ne fogd vissza magad, ilyenkor megéri egy kicsit bevásárolni. Ha van valami, amit már régóta kinéztél, de eddig nem szántad rá a pénzt, akkor most érdemes lecsekkolni, hogy mennyivel olcsóbban szerezheted meg. Ha az online shopokban nézelődsz, még plusz kedvezményeket is kaphatsz!