Vásárolj be! Ezek a legjobb leárazások a héten

Stumpf Bea
Írta: ,

Bármennyire is csábítóan hangzik, a leárazások időszaka valójában több buktatót is magában rejt. Sokszor bele lehet például futni abba, hogy csak azért veszel meg valamit mert olcsó, de aztán címkével együtt évekig a szekrényedben áll anélkül, hogy hordanád. A másik tipikus helyzet, hogy éppen az új kollekció tetszik meg, és a nagy leárazásos vásárlásod után végül csak teljes árú termékekkel térsz haza. Ha szeretnéd ezeket elkerülni, nézd át a listánkat, mielőtt célba vennéd a boltokat!

Felsők

A leárazások alatt is azt javasoljuk, hogy ne veszítsd el a fejed, hanem gondold át előre, mire van szükséged, mennyit szeretnél költeni és mik a legfontosabbak. Nem érdemes megvenni valamit csak azért, mert valamennyivel olcsóbb – helyette inkább olyan darabokat szerezz be, amikre eddig nem szántál sok pénzt, de szükséged van rájuk. Például egy extravagáns bőrkabátra, egy elegáns felsőre vagy egy éppen szupertrendi csipketopra!

Nadrágok

Saját tapasztalatainkból kiindulva valószínűleg te is gyakran szembesülhetsz azzal, hogy sosincs elég nadrágod. Persze ott van a kedvenc farmered, a vagány szakadt farmered, a mindenhez illő kedvenc fekete nadrágod, de mi a helyzet a különlegesebb darabokkal? Bár ilyenkor nyáron inkább a rövidnadrágokat és a szoknyákat nézegeted a boltban, azért nem árt gondolni az őszre sem, amikor újra előkerülnek a hosszúnadrágok!