Valójában senkit sem érdekel! Így lehetsz magabiztos a strandon fürdőruhában

Balatoni Dóra
Írta: ,

Nőként sajnos sokan elkövetjük azt a hibát, hogy szorongunk, amikor a strandon bikinire kell vetkőzünk. Félünk a kíváncsi tekintetektől és mások véleményétől… De miért tesszük mindezt? Nem az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és ne foglalkozzunk másokkal? De igen! Ha szeretnél vidám pillanatokat és élményeket, légy magabiztos. Hogyan érezd magad jól a bikinidben? Olvasd el cikkünket, hátha segít!

Értsd úgy, a strandon több százan vannak, ne hidd azt, hogy mindenki téged bámul. Ahány ember, annyi féle testalkat, természetes, hogy különbözünk, nem lehet mindenkinek modellalkata.

Ha úgy is érzed néha, hogy elsétálva a lángosozó mellett, néhány férfi vagy női tekintet rád szegeződik, hidd el, ez csak egy pillanatig tart, utána elfelejtenek, továbblépnek és már mást bámulnak.

Élvezd ki, hogy sokan vannak a standon, tekintsd úgy a tömeget, mintha valójában ott sem lenne. Képzeld el, hogy csak te és a családod van ott, kizárólag velük foglalkozz, és ne ellenőrizd idegesen, hogy vajon ki lát és ki néz meg.

Nézz körbe! Kép forrása: refinery29.com

Körbenéztél már, hogy a strandon nagyjából hány olyan ember van, aki tipikus modellalkattal rendelkezik? Biztosak vagyunk benne, hogy olyan kevés, hogy egy kezeden meg tudnád őket számolni.

Ráadásul lehetséges, hogy az ő alakjuk sem természetes, lehet, hogy az egyikőjüknek volt már mellnagyobbítása, illetve lehet, hogy soha nem szültek gyermeket.

Ha te már anyuka vagy, légy rá büszke, szülés után nem mindenkinek sikerül visszanyernie régi formáját, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy boldog család vagytok.

Ha nem szeretnéd, hogy téged megbámuljanak, te se figyeld árgus szemmel a járókelőket. Mindenki olyan, amilyen, a legfontosabb, hogy jól érezd magad a bőrödben.