Vagány és egyedi, de idén kihagyhatatlan: 10 stílusos szettben a műbőr nadrág

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Vagány és egyedi, de idén kihagyhatatlan: 10 stílusos szettben a műbőr nadrág

Kép forrása: pinterest.com

A műbőr ruhák egyre szélesebb palettán bukkannak fel a trendekben: először csak a cipőkön és táskákon, kabátokon voltak mindennaposak, de most már alapvetőnek számítanak a felsőkön, ruhákon és persze a nadrágokon is. Ugyan a retró időszakot tekintve nem ismeretlen alapdarab a műbőr nadrág, manapság szerencsére már szó sincs a kényelmetlen, ormótlan és formátlan fazonokról – sokkal kényelmesebb és izgalmasabb megoldásokat tartogat a mostani trend.

Oversized felsővel

Ha még csak most barátkozol ezzel a különleges anyaggal, akkor elsőre talán ijesztőnek tűnhet – jobban jársz, ha egy már-már klasszikusnak mondható összeállítással kezdesz. A leggings, a cicanadrág annyira a hétköznapjaink része lett, hogy minden színben és stílusban találkoztunk már vele: jó választás tehát akkor, ha új stílust szeretnél kipróbálni.

A műbőr cicanadrágoktól ráadásul egyáltalán nem kell megijedned, mert nagyon is rugalmasak – szinte teljesen ugyanúgy nyúlnak, mint hagyományos társaik.

A szolidabb megjelenés érdekében érdemes valamilyen oversized, nagyméretű pulóverrel, blúzzal viselned őket. Ez nem csupán szolid, kellően kényelmes, fiatalos és trendi megoldás is egyben – ráadásul bokacsizmához épp úgy illik, mint loaferhez, vagy sportcipőhöz!

 

 

Bővebb szabással

Míg a műbőr cicanadrágok belevesznek a hétköznapi trendekbe, addig a bő szabással még újra meg kell ismerkednünk – főleg műbőr változatban. Azonban úgy tűnik, érdemes lesz próbát tenni ezekkel a különleges darabokkal, mert különösen divatosnak bizonyulnak, ráadásul nagyon könnyű a segítségükkel egyedi, elegáns összeállításra szert tenni.

Ezen a területen is átmenetet képeznek azok a nadrágok, amik kicsit ráncoltak, lágyabb esésűek, de nem feltűnően bő szabásúak.

Ezekhez a nadrágokhoz nyugodtan vehetsz már feszesebb felsőt is, nem lesz kihívó a megjelenésed, de akkor sem foghatsz mellé, ha továbbra is a túlméretezett fazonok mellett teszed le a voksodat. 

 

 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!