Unod a tömegdivatot? A legjobb budapesti designer boltok

Bodnár Alexa
Írta: ,

Mára a designer boltok nem jelentik feltétlenül azt a helyet, ahová csak vastagon tömött pénztárcával lehet bemenni. Egyre több a fiatal, feltörekvő hazai tervező, akinek ruháit igencsak baráti áron tudod beszerezni ezekben az üzletekben. Összegyűjtöttük a legjobb designer boltokat Budapesten, amelyeket neked is érdemes felkeresned.

Black Box Concept Store Kép forrása: facebook.com

Már 7 éve a hazai designer üzletek egyik zászlóshajója a Black Boksz Concept Store, ahol feltörekvő magyar designerek legfrissebb darabjait találod, szinte naponta megújuló készlettel.

A Black Boksz alapvető elképzelése az, hogy a termékek legyenek nagyon újak, nagyon egyediek és nagyon mások, mint a megszokott.

A kínálatban olyan tervezők ruháit és kiegészítőit találod, mint az IMOGEN, a Beata Kutasi Design, az AGNESKOVACS LIÉ, a Dyan vagy a Noár Line.

Látomás Kép forrása: facebook.com

A látomásban kéthetente megújuló árukészlettel várnak, mely a három nőiruha üzletükben eltérő. A ruhák mind kisszériás, úgynevezett pret-á-porter darabok.

A Látomás ruhaüzleteit megtalálod a Dohány, a Király és az Akácfa utcában, míg a lakberendezési és férfiüzletüket a Kertész utcában.

A ruhák között a nőiesebb, visszafogottabb, csajszis-vadócos és nagyon trendi darabokat is megtalálod, akár a kiegészítőkből és táskákból, így legyen bármilyen is a személyiséged, legalább az egyik üzletben biztosan lelsz valami szuper darabot magadnak.