Üdítő zöld a tavaszi divatban - Így hordd!

Stumpf Bea
Írta: ,
Üdítő zöld a tavaszi divatban - Így hordd!

Kép forrása: 389114.com

Sorozatunkban hétről-hétre újabb színeket hozunk el neked, amivel egy kicsit izgalmasabbá és színesebbé teheted az outfitjeidet. Márciusban az első színünk a zöld, hiszen ez nem csak a 2017-es év egyik top színe, de már szinte mi is bezöldültünk, annyira várjuk, hogy a természet is újjáéledjen. Lássuk tehát a legjobb szetteket zölddel!

Egy mindentudó dzseki Kép forrása: somewherelately.com

Nem kell mindenből az alapszíneket vásárolnod, egy praktikus tavaszi dzseki ugyanolyan jól kihasználható és trendi, ha egy szuper zöld árnyalatot választasz belőle.

Ezt ugyanis ugyanúgy bármivel tudod majd viselni, mint a farmert, a feketét vagy a szürkét, csak kevésbé fogod úgy érezni, hogy folyton olyan szettekkel találod magad szemben, amiket te is hordasz a mindennapokban.

Egy különleges bőrkabát Kép forrása: watchoutladies.net

A tavaszi szettek egyik alap darabja egy szuper bőrkabát, hiszen ez szinte minden alkalomhoz, minden szetthez, minden időben tökéletes választás.

Egy mélyebb zöld árnyalattal különleges, de egyben visszafogott is lehetsz, hiszen ez nem túl hivalkodó, mégis kitűnik a többezer fekete bőrdzsekiből, amikkel a boltok polcain találkozol.

Az igazi motoros fazon még mindig nagyon divatos, amit hordhatsz ruhával, farmerrel vagy lazább szettekkel is.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!