5 trendi szett, ami kifejezetten kerekded idomokon áll jól

Kovács Andrea
Írta: ,
5 trendi szett, ami kifejezetten kerekded idomokon áll jól

Mi nők hajlamosak vagyunk olyan alakért küzdeni, ami csak a mi fejünkben vonzó és csinos. Szeretnénk minél soványabbak lenni (tisztelet a kivételnek), mert azt gondoljuk, hogy csak ez az a testalkat, amin minden ruha kifogástalanul áll. Miközben ez egy óriási tévedés. Rendben van, ha minél kisebb, laposabb testet szeretnél magadnak, de akkor azzal is számolnod kell, hogy nem lesznek igazán szép, nőies idomaid, melyeken nagyon dögösen mutatnak majd a ruhák. Éppen ezért hagyd a diétát és inkább találd meg a stílust, ami igazi nővé varázsol.

A ceruza szoknya az a fazon, ami igazán csak a teltebb hölgyeken mutat jól.

Nagyon szépen hangsúlyozza a domborulatokat és az igazán kritikus területek pedig takarásban maradnak.

Van, amiért igazán hálásak lehetünk a Kardashian családnak és ez pedig a nőies test divatba hozása. Mert valljuk be, egyikük sem az XXS-es kategória, viszont olyan magabiztossággal vonulnak a szűkebbnél szűkebb ruháikban, mint senki más.

Talán ennek hatására történt meg, hogy a nők végre kezdik elfogadni önmagukat és nem rejtegetni próbálják kerek vonalaikat, hanem ellenkezőleg, kiemelni.

Bár szerintünk az is roppant dögös, ha egy kisebb mellű nő bújik mélyen dekoltált ruciba, de ezt a kört a plus size-os hölgyek viszik el, mivel ezt a fazont nekik találták ki.

Aki kellőképp meg van áldva méretekkel, annak kár lenne rejtegetnie.

Mi mindenkit arra bíztatunk, hogy mutassa meg azt, amire büszke, igenis hangsúlyozni kell egy szép dekoltázst, vagy egy formás feneket. Egy ilyen fazonnál érdemes arra figyelni, hogy hosszanti, „V” kivágás legyen a mell résznél, így még optikailag pluszban tudjuk nyújtani a felsőtestet.

És, hát melyik férfi tudna ellenállni egy ilyen látványnak?

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!