5 tökéletes szett, ha nyári esküvőre vagy hivatalos

Zabolai Margit
Írta: ,
5 tökéletes szett, ha nyári esküvőre vagy hivatalos

Ha esküvőre vagy hivatalos, a legfontosabb szabály: ne öltözd túl a menyasszonyt. Akár kerti mulatságra, akár klasszikus, étteremben tartott, nagy vacsorás fogadásra, vagy egy kis családi szertartásra vagy hivatalos, ötletadó képeinkből inspirációt meríthetsz.

 

Nem mindenki van odáig érte, de a midi szoknya ismét a divathullámokon lovagol, és ami azt illeti, egy klasszikus, elegánsabb, de visszafogott esküvőre, például egy templomi szertartásra is tökéletes választás lehet.

A titok, hogy a felső rész mindenképpen szűkebb, testhez simuló fazon legyen - természetesen, ha a szertartás azt kívánja meg, ez is lehet teljesen zárt.

Ha csak egy egyszerűbb polgári szertartásra mentek, ami után nincs fogadás, akkor is jó választás ez az összeállítás, hiszen ekkor nem kell bulihoz öltözni, mégis illik elegánsan megjelenni.

Az overallok visszatérésük óta gyakorlatilag minden divatterületre befészkelték magukat, és vannak elegáns darabok, amik akár egy esküvőn is megállják a helyüket.

Egy ilyen ruha üzenete egyértelmű: tiszteled a hagyományokat, de közben mégis a legfrissebb trendeket követed, és nem tagadod meg önmagadat.

A félvállas megoldáshoz mindenképpen passzol egy szép nyaklánc, színben pedig érdemes valamilyen vidám nyári színben, de nem valamelyik rikító neon árnyalatban gondolkodni.

A mályva, a kék, a zöld, merészebbeknek esetleg egy sárga is jó választás lehet.