5 téli ruhadarab, amiben egyszerűen nem vagyunk nőiesek a pasik szerint

Schuster Borka
Írta: ,
5 téli ruhadarab, amiben egyszerűen nem vagyunk nőiesek a pasik szerint

Egyáltalán nem lebeszélni szeretnénk róluk, hiszen télen a leges-legfontosabb szempont, hogy amit viselsz, az meleg és kényelmes legyen – arról nem is beszélve, hogy az öltözködés sokkal inkább az egyéniséged kifejezéséről szól, mint a tetszeni akarásról. De tény ami tény, ha a pasikon múlna, ezeket a ruhadarabokat száműznék a kirakatokból, meg a női gardróbszekrényekből is.

Lehet, hogy jól alájuk lehet öltözni, melegek és puhák, és úgy érzed bennük magadat, mint aki egész nap a kanapén hever egy nagy takaró alatt, de sokak szerint úgy is néznek ki: akárcsak egy nagy, formátlan takaró.

Mivel szinte mindent elrejtenek az alakodból, a legtöbb férfi nehezen érti, hogy miért visel valaki ilyen ruhadarabot, hacsak nem a vasárnapi sorozatot nézi benne otthon, a fotelből, mamusszal a lábán.

Ha már mamusz, itt a következő ruhadarab, ami a pasik szerint esetleg a lakásba való, de leginkább oda se: a bundával tömött, barna csizmákból hiába van masnis, szalagos és csipkés változat is, a legtöbb pasi akkor is úgy látja, hogy ezek legfeljebb annyira finomak és nőiesek, mint egy lórúgás.

Ami azt illeti, még házi cipőkből is vannak ezeknél kecsesebb darabok, de ha az utcán meglátják, sokan még a paták dobogását is hallani vélik tőlük.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!