5 egyszerű trükk, hogy télen is több színt viselj

Zabolai Margit
Írta: ,
5 egyszerű trükk, hogy télen is több színt viselj

A hideg hónapokban mindenki nyakig a kabátjába bújik, és az ember szinte a legjobb barátait sem ismeri fel, mert legtöbbjük csak egy sötét paca a még sötétebb, nagy masszában. Pedig a borongós időben még a hangulatodnak is jót tesz, ha viselsz egy kis színt – mutatjuk, hogyan érdemes csinálni!

Nyáron természetes, hogy színes, akár extrém színű szandálokat viselünk, de zárt cipőkből mintha mindig feketét vagy legfeljebb barnát vennénk.

Pedig egy színes csizma nagyon fel tudja dobni a megjelenésedet, ráadásul ha az öltözéked többi színe visszafogott vagy semleges, akkor nagyon egyszerűen beépítheted az állandó ruhatáradba is.

Ha a kabátod például szürke vagy fekete, és tudod, hogy télen sokszor fogsz sötét nadrágot vagy leggingset viselni, akkor bátran szerezz be egy piros vagy akár kanárisárga bokacsizmát, és figyeld meg, mennyire feldobja a megjelenésedet anélkül, hogy tolakodó lenne.

Mivel télikabátból a legtöbben egy, de nagyon maximum két darabot szeretünk birtokolni, és ezek esetében is a legfontosabb szempont, hogy az időjárás kihívásainak megfeleljenek, a legtöbben biztosra mennek, és sötét vagy semleges színű kabátot vesznek.

Pedig ahogy a képeken is láthatod, egyáltalán nem nehéz egy rikító színű kabátot viselni akkor sem, ha az alapruhatárad is színes, és akkor sem, ha inkább a sötétebb darabokat részesíted előnyben.

Merész döntés elkötelezni magadat például egy élénk sárga télikabát mellett, de lehet, hogy ez lesz az a ruhadarab, ami miatt elkezded majd imádni a telet!

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján