Télen is trendin – 5 laza, de stílusos outfit a hidegebb napokra

Írta: ,

Télen sem kell háttérbe szorítanod a stílusodat, ami az öltözködést illeti, mindössze kicsit jobban oda kell figyelned a részletekre, és máris tökéletes szetteket állíthatsz össze a hidegebb napokra. Inspirációra van szükséged? Olvass tovább!

Télen is szövetkabátban Kép forrása: miss-chita.ru

1/5 Télen is szövetkabátban

Egy elegáns szövetkabát egyetlen nő ruhatárából sem hiányozhat – télen csupán jobban oda kell figyelnünk a réteges öltözködésre, ha ezt a darabot kívánjuk viselni. 

Ha homokóra alkatod van, válassz derékban szűkített fazonokat, míg alma alkathoz a mell alatt húzott darabok az ideálisak. 

Bár nem minden sapka frizurabarát, a mínuszokban egyáltalán nem teszel jót a hajadnak és az egészségednek, ha nem véded semmivel a fejed.

Válassz a kabátodhoz passzoló sapit, és meglátod, a legkevésbé sem fog érdekelni, ha az irodában kicsit meg kell igazítanod a frizurádat.

Csak lazán! Kép forrása: justthedesign.com

2/5 Csak lazán!

Míg az előző összeállítás inkább az elegáns vonalat képviselte, addig ez sokkal inkább bohém és fiatalos.

A lapos talpú bakancs nem csupán divatos, kifejezetten praktikus viselet is télen.

És persze a szoknyákról sem kell lemondanod, bár ha nagyon fázós vagy, mindenképpen egy vastagabb harisnyával viseld. 

Ha a hidegben szoknyát, tunikát, vagy egyberuhát viselsz, akkor hosszú kabátod vegyél fel a szettedhez, hiszen a vékony cicanadrágok és harisnyák sajnos nem védenek kellőképen a mínuszoktól, egy hosszú szövetkabát viszont már annál inkább!

Ha most készülsz kabátot venni, itt szuper inspirációt találsz a megfelelő darab kiválasztásához! ;) 

 

Válaszd a bőrt Kép forrása: glamradar.com

3/5 Válaszd a bőrt

A bőr, műbőr abszolút jó választás télen, ugyanis tökéletesen szigetel.

Egyszerűen nem foghatsz mellé az összeállítással, ha olyan csizmát veszel fel, ami színben passzol a dzsekidhez – minél nagyobb a hasonlóság, annál harmonikusabb lesz a szett.

Persze a tél közepén te is jobban jársz, ha olyan dzsekit veszel, ami legalább a derekadat takarja, de ha mégis rövidebb fazont választasz, akkor feltétlenül hosszú felsővel viseld (ez egyébként optikailag karcsúsít is).

Az összeállításból természetesen itt sem maradhat el a hatalmas sál – ez a kiegészítő bizony nem csak őrülten divatos, hanem hihetetlenül praktikus is.

Laza és csajos Kép forrása: glamradar.com

4/5 Laza és csajos

Ezúttal egy kényelmes, sportos szettet mutatunk neked, ami ősszel és télen is tökéletes.

Ennél az összeállításnál nem a kabát-csizma párosán van a hangsúly, hanem a csizma-sapka kettősén, ami szuper harmóniába hozza a szettet.

Egy ilyen kényelmes, vastag csizmában bármikor nekivághatsz a városnak – garantáltan nem fogsz fázni, és a lábaidat is kíméled vele.

A sportosabb pulóver remekül passzol a skinny farmerhez, és a rövid kabát is a fiatalosabb, lazább vonalat képviseli.

Jöhet a mellény Kép forrása: fashionparisshoes.com

5/5 Jöhet a mellény

Télen sokan lemondanak a mellényekről, pedig egyáltalán nem kellene!

Idén kifejezetten divatosak a műszőrmés darabok, amik – ha jó minőségűek – kellően szigetelnek is, úgyhogy bátran támaszkodhatsz rájuk a hidegebb napokon. 

Előnyük, hogy sportosabb viselethez éppúgy passzolnak, mint a nőies megjelenéshez, tehát változatosan be tudod építeni őket a téli szetteidbe.

A vastag pulóverek mellé tökéletes választás, hiszen mind ismerjük azt az érzést, amikor a szövetkabátban szinte mozdulni sem tudunk, úgy ki vagyunk párnázva a kedvenc kötött pulcsinkkal...