Télen is a világos színek hódítanak! Mutatjuk, hogyan néznek ki a legjobban

Írta: ,

Ugyan semmilyen szabály nem írja elő, a hideg hónapok beköszöntével azonnal a sötét és borongós színek után nyúlunk. Már az is nagy számnak számít, ha a bordó, a mustárságra, vagy éppen a kék bekerül a ruhatárunkba… Pedig télen is nyugodtan viselhetsz világos színeket, mutatjuk, hogyan!

Vedd fel combcsizmával Kép forrása: luvsomuch.com

1/5 Vedd fel combcsizmával

Tény, hogy a világos cipő, csizma télen nem minden esetben előnyös, de ha csak ki- és beszállsz az autódba, akkor ezen a lehetőségen is érdemes elgondolkodnod.

Addig is, lássunk egy fehérnadrágos összeállítást!

A fehér-fekete örök páros, de ha nem érzel túl nagy összhangot a fekete csizma és a fehér nadrág között, akkor bátran választhatsz világosabb színű csizmákat.

Ilyen pl.

a szürke combcsizma is.

Kellően sötét ahhoz, hogy kényelmesen viselhesd a hideg hónapokban, és sokat eltakar a lábadból ahhoz, hogy ne érzed a fehéret rikítónak.

Ha színben hozzáillő pulóverrel, kabáttal és kiegészítőkkel társítod, nem foghatsz mellé vele.

Oversized pulóveren is választhatod Kép forrása: wishesandreality.com

2/5 Oversized pulóveren is választhatod

Ősszel önmagában, télen kabáttal társítva bátran viselheted ezt a szettet.

Kényelmes, hiszen egy meleg oversized pulóverre épít, de mégsem unalmas, köszönhetően annak, hogy a modell ruhaként viseli, és világos színt választott.

Te is könnyen leutánozhatod ezt a lehetőséget, akár pulóver, akár tunika formájában.

Viselheted cicanadrággal, harisnyával, ahogy az időjárás engedi.

A combcsizma ennél a szettnél is jó barátod, hiszen egyrészt igazán csábító, másrészt melegen tartja a lábaidat, és jól ellensúlyozza a télen szokatlan, világos, krémes összeállítást.

Vegyél egy világos kabátot Kép forrása: vogue

3/5 Vegyél egy világos kabátot

Nyugodtan választhatsz világos kabátot is télre, de persze nem kell, hogy kizárólag fehérben gondolkozz.

Jó ötlet egy mintás kabát, ezekből egyaránt vásárolhatsz olyat, ami inkább sötétebb, vagy éppen inkább világos összhatást kelt.

A tiszta fehér kabáttal sincs semmi gond, de ez meglehetősen kényes, nem biztos, hogy jó választás pl.

tömegközlekedésre.

A pasztelles, világosszürke, vagy éppen krémbarna színekre már nem kell ilyen kiemelten figyelned, de ezek az árnyalatok is kellően vidámak ahhoz, hogy feldobják az unalmas hétköznapokat.

Világos felső kontra sötét alsó Kép forrása: i.pinimg.com

4/5 Világos felső kontra sötét alsó

Mondhatjuk, hogy a világos színek viselésének leghétköznapibb módja, ha a halványabb árnyalatokat a felsőtesteden, a sötétebbeket pedig az alsótesteden viseled.

Ez egyben praktikus megoldás is, és a legtöbb nőnek jól áll.

Nincs is más dolgod, mint a világos blúzodat, pulóveredet összehangolni a kabátoddal, majd ehhez választani egy farmert, vagy egy sötét nadrágot.

Te döntöd el, hogy a cipőd harmonizál-e valamelyik választott színnel, de az is ideális megoldás, ha új színt viszel általa a megjelenésedbe.

Már messze nem aranyszabály, de természetesen jól mutat, ha a cipőd és a táskád hasonló árnyalatúak.

Világos műszőrme Kép forrása: bedazelive.com

5/5 Világos műszőrme

A műszőrme tökéletes választás nem csak az őszi, hanem a téli szezonban is.

Viselheted kabát, mellény, vagy éppen kiegészítő formájában, nem tudsz hibázni vele.

A változatos szabásoknak köszönhetően sportos, vagy éppen elegáns öltözék mellé is passzol, tehát egész biztos, hogy be tudod illeszteni a ruhatáradba.

A telített, tömött és pihe-puha műszőrmék mellett vannak már olyan utánzatok is, amik kicsit durvábbnak, kevésbé hatalmasnak látszanak, ezekben nem kell aggódnod amiatt, hogy túlságosan teltnek tűnsz majd.

Persze, ha egyébként sincs rajtad túl sok felesleg, vagy nem kifejezett célod a karcsúsítás, ezekkel a darabokkal is bátran megtervezheted a szettedet.