5 tavaszi szett nőkön, amire egész télen nagyon vártak a férfiak

Berényi Nóri
Írta: ,
5 tavaszi szett nőkön, amire egész télen nagyon vártak a férfiak

Kép forrása: unsplash

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk. Bár még elkél egy-két vastagabb pulcsi, már érezni lehet a levegőben a tavasz illatát. És a férfiaknak ez egyet jelent azzal, hogy bizony a nőkön csökken a ruharéteg. Előkerülnek a szekrényből a szép, tavaszi ruhák, a szandik, no meg a színes kiegészítők. És most megmutatjuk neked, hogy miért a tavasz a legalkalmasabb évszak a csábításra.

Valami maxi Kép forrása: pexels.com

Mi is imádjuk a maxi ruhákat, így külön öröm számunkra, hogy a férfiak is odáig vannak érte. Egy szép maxi ruha gyönyörű alakot tud csinálni, ha a megfelelő fazont és hosszt eltalálod, de legalább ilyen jól tud működni egy kezes-lábas is.

A lényeg, hogy találd meg azt a szabásvonalat, ami előnyösen vág el és, ami szépen kihangsúlyozza a fenekedet.

Ne feledd, nincs mit rejtegetned, így bátran válassz olyan darabot, ami követi az alakodat. Hozzá egy magassarkú, hogy a lábaid végtelen hosszúnak tűnjenek és már kész is a szett, amitől megőrülnek a férfiak.

Az a jó a tavaszban, hogy, mint azt már korábban említettük, akár egyik napról a másikra változtathatsz stílust. Ami, viszont mindig nyerő lesz, az a sportosan elegáns vonal.

Nem tudjuk te, hogy vagy vele, de mi már alig vártuk, hogy elővehessük a fehér sportcipőnket, amit akár kosztümmel is bátran kombinálhatsz.

Idén tovább folytatódik a magasított derék őrület, így egy ilyen nadrággal és egy crop toppal is igazi bombázó leszel majd. Ehhez pedig egy laza kabát és máris stílusikonként járhatsz az utcán. Ha ennél még merészebbé szeretnéd tenni a szettedet, akkor bátran told le a válladról a kabidat, így nem csak, hogy szuper laza leszel, de garantáltan megszépíted a veled szembejövő férfiak napját.

Melyikük tudna ellenállni egy csupasz női vállnak?

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján