4 tavaszi nadrág, amit munkában és buliban is viselhetsz

Zabolai Margit
Írta: ,
4 tavaszi nadrág, amit munkában és buliban is viselhetsz

Az új évszak remek ürügyet kínál a vásárolgatásra, de ha már beruházol néhány könnyedebb anyagú, tavaszi nadrágba, érdemes olyan fazonokat keresni, amikből tényleg a legtöbbet lehet kihozni. Ezeket a nadrágokat többféle stílusban is viselheted, így egy hétfő délelőttön éppúgy előkerülhetnek a szekrényből, mint egy szombat éjszakán.

1. Tyúklábminta

Egyszerűen nem tud kimenni a divatból, de ami azt illeti, nem is szeretnénk, hiszen különleges és izgalmas, mégis sokféleképpen hordható, sok stílushoz illeszkedő darab. Egy sima, fekete pulóverrel és oxford cipővel tökéletes irodai viselet, de egy színes pulóverrel, felsővel akár brunchra vagy lazább buliba is jó választás.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Az egyszerű fekete-fehér összeállítás miatt az élénkebb színeket is elbírja ez a nadrág, mégis sokkal látványosabb lesz a végeredmény, mintha egy sima fekete farmerrel viselnéd a felsődet. Egy magassarkúval, inggel és egy vagány bőrdzsekivel laza és divatos, mégis professzionális benyomást kelt, és persze egy egyszerű, feliratos pulóverrel ügyintézős, rohangálós napokra is kényelmes és trendi választás.

2. Lenvászon nadrág

Nem csak könnyű, szellős anyaga miatt imádjuk, hanem azért is, mert a len nadrágok olyanok, akár a tiszta vászon, és te döntöd el, hogy mit hozol ki belőlük.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Egy egyszínű, könnyű anyagú blúzzal egy lazább munkahelyen is viselheted őket, egy színes toppal tökéletes választás forró napokon városi sétákra vagy kirándulásra, míg egy trópusi mintájú, megkötős blúzzal az egzotikus, karibi vonalat hangsúlyozhatod, és a kerti partyk vagy fogadások királynője lehetsz.