Tavaszi alap ruhadarabok, amik már a szekrényedben lógnak - Így hordd!

Bodnár Alexa
Írta: ,
Tavaszi alap ruhadarabok, amik már a szekrényedben lógnak - Így hordd!

Ha nem szeretnél beszállni a kuponos, leértékelős tavaszi őrületbe, és az extra, különlegesebb ruhák beszerzése előtt kiépítenél egy tavaszi basic gardróbot, akkor a cikkünk éppen neked szól. Összegyűjtöttük a szezon alapdarabjait, amelyek többsége már valószínűleg ott lóg a szekrényedben, és amelyekből jónéhány trendi tavaszi szettet összerakhatsz magadnak.

Blézer, mellény

A blézerek igazi jolly jocker darabok, hiszen szinte minden szezonban remek szolgálatot tesznek. A tavaszi basic gardróbodba is érdemes beszerezned egy szép, lehetőleg világosabb darabot.

A feketét most hanyagold, helyette egy szép halványrózsaszín, fehér vagy akár teveszínű blézerben is gondolkozhatsz.

Ha már elég meleg van, mellényre cserélheted, egy blúzzal vagy egy egyszínű, esetleg csíkos pólóval, de pusztán alsóneműre is felvehetsz egy mellényruhát.

Farmerszoknya

Ha itt a tavasz, az egyet jelent azzal, hogy újra előkerül az egyik kedvenc ruhadarabunk, a farmerszoknya.

Egy basic gardróbban mindenképpen helyet kell kapnia a farmerszoknyának, hiszen tökéletes kombinálható blúzzal, blézerrel, pulcsival és egyszerű pólókkal is, emellett hordhatod akár munkába az irodába, egy valahova beülős estére, de akár egy partyba is.

Az idei szezon legtrendibb darabjai a fekete és a kőmosott kék darabok, de hódítanak a virágos hímzések, a magas derekú, hosszú gombsoros szoknyák, amelyek a ’70-es éveket idézik, és a koptatott, rojtozott, szaggatott változatok is.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)