Mutatjuk, hogyan hordd tavasszal a pasztellszíneket

Bodnár Alexa
Írta: ,
Mutatjuk, hogyan hordd tavasszal a pasztellszíneket

Kép forrása: unsplash

Ha végre itt a tavasz, eltehetjük a monokróm, sötét téli ruhákat, és előkerülhetnek a színes, vékonyabb darabok. A pasztellszínek szezonja is ilyenkor jön el, előkészítve a terepet a nyári színkavalkádnak. Ha magad is rajongsz ezekért a meseszép, halvány, cukorkás árnyalatokért, akkor nézd végig válogatásunkat arról, hogyan érdemes ezeket szettben viselned!

Ahelyett, hogy a blúzod, felsőd lenne színes, érdemes inkább egy pasztellszínű nadrágot beszerezned, amelyet kombinálhatsz fehérrel, szürkével, feketével, bézzsel, ami jól illik hozzá: így sokkal több szettet összerakhatsz belőle.

A pasztell nacik remekül mutatnak a fehér felsővel, amelyet akár munkába vagy egy találkozóra is felvehetsz, a megfelelő kiegészítőkkel.

Ha szereted a rózsaszínt, akkor érdemes beszerezned egy bővebb szabású szoknyát ebből a színből, valamilyen halványabb, pasztellesebb árnyalatában.

Ezt bármilyen világos színnel kombinálhatod, és a bájos, cukorka színű kiegészítők is jól megférnek mellette.

Egy elegáns napszemüveggel és egy különleges magassarkúval párosítva pedig attól sem kell tartanod, hogy esetleg túl kislányos lesz a szetted.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!