Szupercsinos téli és tavaszi egyberuhák

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Szupercsinos téli és tavaszi egyberuhák

Az egyberuhák nem csak a nyár slágerei lehetnek, mert bár kétségtelen, hogy ebben a szezonban igazán megállják a helyüket, némi praktikával karöltve, télen is tökéletes viseletnek bizonyulnak.

Hogyan vedd fel őket?

Még fázós az időjárás, így ha lecseréled a farmert, akkor mindenképpen vastag harisnyába kell bújnod. Nem kell megijedni, a vastagabb anyagból készült darabok a legtöbbször sztreccsesek, karcsúsítottak, így nem kövérítik a lábakat, mégis melegek.
A harisnya mellett fontos a cipő, hiszen nagy hangsúlyt kapnak a lábbelik, ha nem takarja őket félig a nadrág. Alkatodtól függően viselhetsz lapos talpú, éktalpú, magas sarkú fazont, sőt, a csizma szára is érhet a térdedtől kezdve egészen a bokádig. Az idei szezonban tényleg minden megengedett, úgyhogy bármelyik típus is álljon jól, most garantáltan beszerezheted.
Ruha: Mango, 8 995 Ft.
Csizma: Zara, 22 995 Ft.
Harisnya: Pull&Bear, 3 690 Ft.
Kalap: H&M, 4 990 Ft.
Nyaklánc: Accessorize, 7 000 Ft.
Táska: H&M, 3 990 Ft.

Oversize darabok

Az idei szezon egyértelmű slágerének számítanak az oversize darabok, amiket akár egyberuha formájában is viselhetsz. A hosszú, egész térdig érő „zsákruhákból” könnyen készíthetsz divatos egyberuhát, mindössze egy vékony övre lesz szükséged.

Az övet tedd a derekadra, és máris elkészültél.
Ha szeretnél egy kicsit rafináltabb ruhát varázsolni magadnak, akkor az öv feletti részt hagyd buggyosan. Társíthatsz hozzá egy csinos, éktalpú vagy laposabb talpú csizmát és egy hozzá illő táskát: máris szert tettél egy divatos, de kényelmes viseletre.
Ruha: Mango, 8 995 Ft.
Csizma: Pull&Bear, 9 600 Ft.
Táska: Humanic, Tommy Hilfiger
Sál: Accessorize, 4 400 Ft.
Karkötő: Mango, 5 595 Ft.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató