Szuper sportcipős szettek a hideg hónapokban is - Trendi összeállítások

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Szuper sportcipős szettek a hideg hónapokban is - Trendi összeállítások

Egy időben el sem tudtam képzelni, hogy magas sarkú nélkül lépjek ki az utcára, most azonban csak a napjaim töredékében hordom ezeket a darabokat – és akkor is kizárólag a kényelmes változatokat vagyok hajlandó felvenni. Az idei trend ezen a téren nagyon kedvez nekem, ugyanis nem csak a lapos talpú bakancsok, bokacsizmák, hanem a sneakerek is meghatározzák a mostani irányzatokat.

A hideg hónapokban egyértelműen elő kell kerülniük a vastag kabátoknak, amik szerencsére nem csak a csizmákkal mutatnak tökéletesen.

Különösen a vastagabb anyagú és nagyobb talprésszel rendelkező sneakerek lesznek azok, amik ideális választásnak bizonyulnak az őszi, téli időszakban, de az enyhébb napokon a vékonyabb változatokat is nyugodtan felveheted.

Stílusos és divatos összeállításokra tehetsz szert, ha ezeket a sportos fazonú cipőket méretes és feltűnő kabátokkal párosítod.

 

A sneaker egy alapvetően sportos hatású cipő, ami a fazontól függően sokat tud igazodni, finomodni a nőies szettekhez.

Azonban időnként pont azért tuti befutó egy nőies szettben, mert teljesen elüt az összképtől, hiszen így izgalmas, szembeötlő lesz az outfit.

Mi sem bizonyíthatná ezt jobban, minthogy a sneakerek remekül passzolnak a nadrágkosztümökhöz, vagy a kosztümökre hasonlító együttesekhez.

Természetesen hordhatod őket leggings és blézer, vagy éppen kosztümnadrág és egy másik kabát, pulóver társaságában is, de ha biztosra akarsz menni, a teljes szettekkel nem lőhetsz mellé.

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba