5 szuper mód, ahogyan tavasszal is felveheted a feketét

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 szuper mód, ahogyan tavasszal is felveheted a feketét

Kép forrása: Cleo Vermij/unsplash.com

Óriási kedvencem a fekete, tele van vele a gardróbom. Ez elsőre kicsit lehangolónak tűnhet, de mindig figyelek arra, hogy ne legyen gyászos a megjelenésem, és igyekszem a fekete előnyös tulajdonságait kihasználni. Segítségével könnyű irányítani a figyelmet, ráadásul garantált, hogy még egy feltűnő darabbal párosítva sem lesz túlzó a megjelenés. De hogyan viseld tavasszal ezt az alapvetően sötét, lehangoló színt?

Végre előkerülhetnek a szekrény mélyéről az átmeneti kiskabátok, amik között ott a helye a fekete dzsekinek, blézernek is. Ezek alapdarabok a gardróbban, hiszen minden összeállításhoz passzolnak.

Szükség esetén hivatalossá, alkalmivá teszik a megjelenésedet, de pl. egy bakanccsal párosítva kifejezetten fiatalos, vagány lehet az összhatás.

Idén érdemes a farmeranyagok között is szétnézned, hiszen ez az anyag – a műbőr mellett – továbbra is nagyon trendi, és a festett, fekete farmer kiskabát szintén biztos befutó lesz a tavaszi szezonban.

Télen sem lehetetlen vállalkozás szoknyás szetteket összeállítani, de a többség ilyenkor nem szívesen viseli ezeket a vékony darabokat magában.

Erre a célra sokkal ideálisabb időszak az ősz és a tavasz, amikor már nem csak a divat miatt nyúlhatunk a fekete harisnyákhoz.

Ez a praktikus darab csodásan karcsúsítja a lábakat és bármilyen nőies szettben megállja a helyét.

Felveheted kötött ruhához, ceruzaszoknyához, de idén vétek lenne kihagyni a derékszabású, A-vonalú szoknyákat az outfitek közül.

Ezek az egész tavaszi, nyári szezont uralni fogják, akár hagyományos, akár rakott, akár pliszírozott formában szerzed be őket, nem tudsz melléfogni velük.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!