Szuper halloweeni kosztümök a horrorisztikustól a bájosig

Bodnár Alexa
Írta: ,
Szuper halloweeni kosztümök a horrorisztikustól a bájosig

Az angolszász Halloween halottak napjának az előestéje, amelyen rengeteg gyerek és felnőtt húz jelmezt: a legkisebbek cukorkavadászatra indulnak ilyenkor, míg az idősebbek bulikkal ünnepelnek. Ezt a hagyományt már itthon is egyre többen tartják meg, hiszen egy jó apropó arra, hogy a farsangi időszakon túl is jelmezt ölthessünk. Hoztunk neked ennek apropóján néhány szuper inspirációt!

1. Jelmez mozis témára

Szuper halloweeni kosztümök a horrorisztikustól a bájosigKépek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A ’80-as évek tinifilmjeiért rajongsz, mint a Nulladik óra, vagy esetleg a ’90-es évek a kedvenced a Spinédzserekkel? Netalántán a Halloween egyet jelent számodra az Addams Family-vel? Ezen az ünnepen számtalan szuper filmkarakterből válogathatsz, ha a bőrükbe szeretnél bújni egy időre: a mozis jelmezek előnye pedig az, hogy a sminkkel vagy a különleges kiegészítőkkel kevéssé kell bajlódnod, néha elég csak a karakterhez passzoló ruhát felhúznod. Ha pedig több barátoddal mennél egy házibuliba, akár csoportosan is beöltözhettek, mint például a Scoobby Doo csapat.

2. Páros téma

Szuper halloweeni kosztümök a horrorisztikustól a bájosigKépek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ha a szerelmeddel együtt halloweeneztek, érdemes megfontolnotok a páros jelmezt. Nagy történelmi párosok, ismert alakok, filmes karakterek, mesehősök, bármi jöhet: Piroska és a farkas, Rómeó és Júlia, Bonnie és Clyde, stb. Válasszatok olyan párost, aki a legjellemzőbb kettőtökre, a kapcsolatotokra, és már készülhet is ez alapján a szuper jelmez!

3. Hercegnők

Szuper halloweeni kosztümök a horrorisztikustól a bájosigKépek forrása: 1 / 2 / 3

Ha mindig is arra vágytál, hogy hercegnőként tündökölhess, arra a Halloween tökéletes időpont. Inspirálódhatsz a mesékből, a Disney filmekből, de akár teljesen egyedi hercegnő jelmezt is választhatsz magadnak. Egy habos, tüllös ruha, csodaszép fürtök, trendi smink, egy korona, no meg a tökéletes cipő – kell ennél jobb jelmez? Ha pedig egyedül vagy éppen, az este végére lehet, hogy még a jóképű herceget is megtalálod majd.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?