10 szuper dzseki, amit már most be kell szerezned őszre

Pölz Kitti
Írta: ,
10 szuper dzseki, amit már most be kell szerezned őszre

Amikor még kellemesek a reggelek és izzasztóak a nappalok (helló, vénasszonyok nyara!), lehet, hogy nem azon agyalsz, mit vegyél majd fel a hűvösödő őszi reggeleken, de azért érdemes már most körbenézned, hogy ne a legnagyobb hajrákban indulj neki a dzsekivásárlásnak. Bár mindannyian szeretünk egy-egy fazont, mert az áll jól, vagy mert tavaly az volt a divat, idén gondolkodj előre: kapd elő a szeretett könnyed dzsekijeidet, és ha nem hordtad valamelyiket már egy vagy több éve, kíméletlenül ajándékozd el valakinek, vagy vidd el egy alapítványnak és válassz magadnak ebből a tíz, kimondhatatlanul menő fazon közül!

Ha már nagyon átváltottál levélhullajtós-őszi hangulatba, ezt a mustársárga és barna határán mozgó darabot imádni fogod: hihetetlenül nőies, és egy szoknyával, fekete vagy bordó harisnyával, bakanccsal, esetleg szolid bokacsizmával ötvözve úgy festesz majd, mintha októberi naptárfotózásra készülnél!

Kevés egyedibb megjelenést tudnánk mondani, mint a poncsó-hosszú ujjú ing kombinációja: nemcsak visszaidézi a bohém nyári pillanatokat, de kényelmes és szupermeleg is, úgyhogy dobd fel a poncsóidat egy derékövvel és irány az őszi utca!

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő