Szőrmés és szőrme hatású darabok a téli szezonra

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Szőrmés és szőrme hatású darabok a téli szezonra

Az emberek által legrégebben viselt alapanyag kétségtelenül a bőr és a szőrme, de természetesen a divatba ezek a matériák már egészen másként kerültek bele. Egyesek erősen tiltakoznak viselésük ellen, ami abszolút érthető – ezért is mutatunk be olyan műszőrmés darabokat is, amik egyszerűen tökéletes és olcsó utánzatnak bizonyulnak.

Szőrmés gallérrészek

Az elmúlt időszakban a szőrme minden szezonban jelen volt egy fix darabon, mégpedig a kabátokon. Jellemző módon a kapucnis dzsekiken kapott helyet, a legváltozatosabb minőségben és sűrűségben. 

A megszokott szőrmés kivitelezés esetében a kapucni körben díszített, de az utóbbi időben nagyobb szerep jutott azoknak a daraboknak, amiknek kihajtott gallérrészük bír ugyanezzel a meleg rátéttel.

Mindemellett ideális téli viseletet jelentenek a teljes egészében szőrmével bélelt, vastagabb kabátok, amik valóságos hőszigetelőként funkcionálnak, így a fagyosabbaknak igazán kiválóak.

Mindegy, melyiket választod, idén nem foghatsz mellé, a szőrmés kapucni éppúgy divatos, mint a vastagon bélelt kabát és a méretes gallér.

Szőrmekabátok

A szőrmekabátok mindig is a pompát szimbolizálták a modern divatban, most sincs ez másként, dacára annak, hogy ezek a változatok már sokkal nagyobb arányban készülnek műszőrméből, mint korábban. Ennek nem csupán a környezettudatosság az oka, hanem a borsos ár is, éppen ezért számít a szőrme még manapság is luxuscikknek. 

Szerencsére a jó minőségű utánzatokkal is elérhetjük ugyanazt a hatást, ezek a darabok a téli szezonban abszolút divatosnak bizonyulnak.

Főleg a rövidke kabátok számítanak trendinek, azok, amik már-már boleróra hajaznak.

Ezek a darabok a karácsonyi ruhákhoz tökéletes passzolnak, az ünnepi hangulathoz remekül illenek. Még ha idáig nem is barátkoztál ezzel az irányzattal, idén mindenképpen tegyél egy próbát, különleges végeredményre számíthatsz.

  • Fehér, kapucnis: H&M, 14 990 Ft 
  • Fekete, boleró: Orsay, 10 500 Ft 
  • Mellény: F&F, 7 500 Ft 
  • Világosbarna: Marks&Spencer, 59 600 Ft 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!