Szoknyatrendek 2018-ban - Így válaszd ki az alkatodhoz passzolót

Boros Mariann
Írta: ,

Remélhetőleg hamarosan most már nem csak a naptárra nézve látjuk, hogy itt a tavasz, és előkerülhetnek a télikabátnál lengébb ruhadarabok is a gardróbból. A megújulás évszaka pedig remek alkalom, hogy feldobd a ruhatárad néhány új darabbal – összeállításunkban a szoknyák közt segítünk eligazodni.

Ha nem szívesen veszel fel rövidet, ugyanakkor mégsem akarsz lemondani a csinos, nőies darabokról, válassz egy ilyen váltakozó hosszúságú szoknyát.

A virágminta odavonzza a tekintetet a szoknyára, mely derékmegoldásának és A-vonalának köszönhetően a legkeskenyebb csípőt is szép íveltnek láttatja.

Mivel elöl a szoknya alja térd alá ér, nem olyan hangsúlyos az sem, ha görbe a láb – erről a feltűnő minta is elvonja a figyelmet.

Egy egyszerű fekete felsővel a hétköznapokra is remek választás, de egy elegánsabb toppal különlegesebb alkalmakra is bátran felveheted.

A mustár szín bármilyen ruhadarabon viselve feltűnő, egy ilyen húzott derekú harangszoknyán meg pláne.

Ez a hossz mindenkinek jól áll, de ha kedveled a lenge fazont – esetleg nem vagy teljesen elégedett a comboddal – telitalálat ez a vagány szoknya.

Magassarkúval kombinálva egyértelműen nyújtja az alakot, így alacsonyaknak is kifejezetten előnyös.

Farmerdzsekivel egy hétköznapi vagány outfit része lehet, de egy elegánsabb blézerrel a munkahelyi dresscode-nak is simán megfelelhetsz vele.