Szögletes alkat vagy? Ezek a nyári ruhadarabok állnak jól

Stumpf Bea
Írta: ,

Elértünk a sorozatunk végére, a szögletes alkat ugyanis az utolsó, amihez szuper nyári ruhaválasztásos tippeket hoztunk el neked. Milyen is a szögletes alkat? Mit előnyös hordani és mit kerülj inkább? Lássuk, mi lehet a kulcsa annak, hogy az egyik ruha sokkal jobban áll rajtad, mint a másik. Íme a tippek!

Az alapok Kép forrása: runwayscout.com

A szögletes alkatnál, ahogy a neve is árulkodik róla, a legfőbb probléma, hogy el-eltűnnek a nőies idomok, hiszen a vállak, a mellrész, a derék és a csípő nagyjából egyvonalban vannak.

Általában akkor alakul ki ilyen testfelépítés, amikor valaki már régóta sportol, így mindene szálkás, izmos, azaz sehol nem domborodik ki, kevés a nőies vonal.

Szerencsére ebben az esetben is van azonban néhány praktika, ami segíthet egy kicsit!

Minták és díszek Kép forrása: notyourstandard.com

Ha általánosságban szeretnénk beszélni arról, hogy a szögletes alkathoz milyen ruhadarabok illenek, akkor azt mondhatjuk, hogy minél extrább, annál jobb.

Jól kiemelhetik a csípődet például a díszes, fodros, fazonok, de a minták és a színek is segítenek abban, hogy arra tereld a hangsúlyt, amire kell.

Tipp: Ha szeretnéd egy kicsit jobban kiemelni a felsőtestedet, akkor válassz egy mintás topot, ami rögtön minden tekintetet bevonz majd! Egy rövidebb mintás vagy nagy fodros crop top tökéletes választás!