A legvagányabb színharmónia szettek őszre

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A legalapvetőbb monokróm szett a fekete és a fehér kettőse, de az idei divat abszolút megengedi, hogy változatosabban, ám mégis az alapvonalon megmaradva állítsuk össze öltözékünket. A monokrómia mellett divatos az analóg színharmónia is, ami az egymással harmonizáló árnyalatok összehangolását jelenti.
Szürke
A szürke a szezon alapvető divatszíne. Sajnos nem éppen a legvidámabb árnyalatunk, de olyannyira könnyen variálható, és beilleszthető mindenki ruhatárába, hogy abszolút érdemes támaszkodni rá. 

A kifutóról érkezett trendeknek megfelelően tetőtől talpig beöltözhetsz szürkébe, de természetesen feketével és fehérrel kombinálva is egy örök, kifinomult stílusra tehetsz szert. 

Nadrág: Esprit, 15 000 Ft 
Felső: F&F, 4 590 Ft 
Cipő: Deichmann, 5 990 Ft 
Táska: Accessorize, 15 000 Ft
Karkötő: Esprit, 5 100 Ft 
Fekete
A fekete már szóba került a szürkénél, de mivel a monokróm divat kötelező eleméről beszélünk, nem szabad szó nélkül elmennünk mellette. Már csak azért sem, mert a fekete idén az egyik leghangsúlyosabb szín a divatban. 

Gyakorlatilag bármelyik árnyalattal ötvözhető, univerzális, minden más színek teret ad, de a monokróm, analóg harmónia mellett maradva természetesen a szürkéhez és a fehérhez passzol igazán.

Nadrág: H&M, 3 490 Ft 
Felső: Orsay, 9 000 Ft 
Cipő: Deichmann, 6 990 Ft 
Táska: Accessorize, 13 500 Ft
Gyűrű: H&M, 1 290 Ft 
Fülbevaló: Accessorize, 4 200 Ft