Színes téli outfitek – Fókuszban a rózsaszín

Stumpf Bea
Írta: ,

A rózsaszín egy igazán megosztó szín, valaki túl lányosnak tartja, valaki pedig egyszerűen imádja. Szerencsére számos árnyalata létezik, így biztosan te is megtalálod majd azt, ami a legjobban illik hozzád, legyen szó egy babarózsaszín, egy pink vagy egy lilás árnyalatról. Lássuk, hogyan dobhatod fel a téli szettjeidet ezzel a színnel.

Összhangban az árnyalatok Kép forrása: omgoutfitideas.com

A nude színskálában sok rózsaszínes árnyalatot találhatsz, így ha nem szereted az élénk színeket, de mégis belevinnél egy kis plusz színt az outfitedbe, akkor ez igazán neked való.

A rózsaszínes púder árnyalat szuperül mutat szürkével, fehérrel, feketével, és nőiessé teszi a sötétkéket vagy a keki színt is.

Tipp: A legjobb, ha a szetteden belül akár több rózsaszínes elem is megjelenik, így szuper összhangot érhetsz el, és az egyes darabok csak erősítik majd egymást!

Egy vidám kabát Kép forrása: whowhatwear.co.uk

Télen a legtöbbször a kabátod látszik az outfitedből, legalábbis, ha az utcán sétálsz. Ha unod már a sötét színű kabátokat, akkor kipróbálhatsz egy merészebb árnyalatot, ami biztos mindig vidámságot hoz majd a napodba.

Ez lehet egy erősebb, vagányabb rózsaszín, de egy világosabb, púderesebb árnyalat is – a lényeg, hogy jól érezd magad benne!

Azon ne izgulj, hogy menni fog-e a többi ruhadarabodhoz a kabát, hiszen a rózsaszínt is legalább olyan jól tudod kombinálni, mint a semlegesebb színeket!