Színes téli outfitek – Fókuszban a rózsaszín

Írta: ,

A rózsaszín egy igazán megosztó szín, valaki túl lányosnak tartja, valaki pedig egyszerűen imádja. Szerencsére számos árnyalata létezik, így biztosan te is megtalálod majd azt, ami a legjobban illik hozzád, legyen szó egy babarózsaszín, egy pink vagy egy lilás árnyalatról. Lássuk, hogyan dobhatod fel a téli szettjeidet ezzel a színnel.

Összhangban az árnyalatok Kép forrása: omgoutfitideas.com

1/5 Összhangban az árnyalatok

A nude színskálában sok rózsaszínes árnyalatot találhatsz, így ha nem szereted az élénk színeket, de mégis belevinnél egy kis plusz színt az outfitedbe, akkor ez igazán neked való.

A rózsaszínes púder árnyalat szuperül mutat szürkével, fehérrel, feketével, és nőiessé teszi a sötétkéket vagy a keki színt is.

Tipp: A legjobb, ha a szetteden belül akár több rózsaszínes elem is megjelenik, így szuper összhangot érhetsz el, és az egyes darabok csak erősítik majd egymást!

Egy vidám kabát Kép forrása: whowhatwear.co.uk

2/5 Egy vidám kabát

Télen a legtöbbször a kabátod látszik az outfitedből, legalábbis, ha az utcán sétálsz. Ha unod már a sötét színű kabátokat, akkor kipróbálhatsz egy merészebb árnyalatot, ami biztos mindig vidámságot hoz majd a napodba.

Ez lehet egy erősebb, vagányabb rózsaszín, de egy világosabb, púderesebb árnyalat is – a lényeg, hogy jól érezd magad benne!

Azon ne izgulj, hogy menni fog-e a többi ruhadarabodhoz a kabát, hiszen a rózsaszínt is legalább olyan jól tudod kombinálni, mint a semlegesebb színeket!

Csak kényelmesen Kép forrása: indulgy.com

3/5 Csak kényelmesen

Egy kényelmes sportcipőre mindig szükséged van, hiszen miért kínoznád magad azzal, hogy mindennap magassarkúban jársz?

Szerencsére a mostani divat megengedi, hogy akár egy elegáns szetthez is sportcipőt vegyél fel, így akár egy randira, az irodába vagy egy megbeszélésre is viselhetsz kényelmes lábbelit.

Egy egyszerű szettet is jól feldob, ha élénk színű cipőt párosítasz hozzá, a rózsaszínnel biztosan nem lőhetsz mellé!

Merész színpárosítások Kép forrása: fashionstylemag.com

4/5 Merész színpárosítások

Ha esetleg attól tartanál, hogy a rózsaszínt nehezen tudod majd beilleszteni a ruhatáradba, kevés olyan színt találnál, amivel jól passzol, akkor ne izgulj.

A rózsaszín a basic színeken kívül is szuperül kombinálható például zölddel, kékkel, narancssárgával vagy pirossal.

Tipp: Nézelődj a neten, keresd az izgalmas színösszeállításokat és ne félj valami újat létrehozni!

Semmi egyhangú! Kép forrása: whowhatwear.co.uk

5/5 Semmi egyhangú!

Ha szereted az egyszínű outfiteket, azaz teljesen feketébe, fehérbe, szürkébe vagy bármilyen színbe öltözni, akkor szuper megoldás lehet egy-egy apró, színes kiegészítőt beszerezni, ami megtöri az egyhangúságot.

Ez lehet egy izgalmas anyagú és árnyalatú cipő, egy szuper élénk táska vagy valamilyen meleg téli kiegészítő.

Látod, hogy mennyire izgalmas és különleges lehet a szetted, ha megvillantasz benne egy kis színt?