Színes téli outfitek: fókuszban a bordó!

Stumpf Bea
Írta: ,

Télen hajlamosak vagyunk kicsit beszürkülni, egyhangúan öltözködni és reggelente csak felkapni valamit, ami éppen a kezünk közé akad. Azért, hogy ez megváltozzon és minden nap egy kicsit vidámabb legyen, útjára indítjuk színes téli outfitek sorozatunkat, amiben minden héten egy izgalmas színt veszünk górcső alá. Az első héten a bordó kerül fókuszba!

Egy bevállalós statement kabát Kép forrása: kyrzayda.com

Az elmúlt években a szőrmekabátok nagy népszerűségnek örvendtek, ami nem véletlen, hiszen nem csak divatosak, de nagyon jól melegítenek is. Persze csak akkor praktikus, ha valóban nagyon hideg van és nem esik sem a hó, sem az eső – borús időben azt javasoljuk, hogy inkább hagyd otthon!

Tipp: Ha szeretnél egy kis változatosságot csempészni a téli összeállításaidba, akkor egy bordó kabáttal nem lőhetsz mellé! Szinte mindenhez passzol és kitűnik a sok szürke és fekete kabát közül!

Egy trendi kötött Kép forrása: blog.bloglovin.com

A kötött pulcsik elengedhetetlenek a téli időszakban, így nem árt, ha többféle fazont és színt is beszerzel belőlük. Az egyik pulcsi mindenképp legyen bordó, hiszen ez egy igazán trendi szín, amit ügyesen variálhatsz, és szinte mindenkinek jól áll.

Tipp: Válassz izgalmas fazont vagy szabást, lehet egy lazábban kötött oversized pulcsi, vagy akár egy vékonyabb, harangujjú darab is!